Spor Alman kadın futbolcular soyundu

Alman kadın futbolcular soyundu

Paylaş
Alman kadın futbolcular soyundu

Dünya Kadınlar Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak Almanya'da turnuvanın daha fazla ilgi çekmesi için ilginç bir yol buldu

26 Haziran'da başlayacak FIFA Dünya Bayanlar Futbol Şampiyonası’na ev sahipliğiyapacak Almanya’da yaz aylarında stadyumların dolup taşması bekleniyor.

Ancak yaz aylarında olduğu için turnuvanın pek fazla ilgi çekmeyeceğini düşünmüş olacak ki Almanlar ilginç bir yol buldu. Alman bayan futbol takımını oluşturan futolcular ülkenin erkek dergisi playboy'a poz verip taraftarlara çağrıda bulundu.

Bayern Munih takımının oyuncuları Annika Doppler, Ivana Rudelic, Julia Simic,Gütersloh Kristina Gessat ile Wolfsburg'da top oynayan Selina Wagner, "Playboy'a poz verme fikri bizden çıktı. Çünkü bu turnuvaya çok iyi hazırlandık ve favoriyiz. Onun için turnuvadaki her maçımızda taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5573","5573","201106","5573-1.jpg");

Playboy dergisinin hakla ilişkiler müdürü Nina van Splunter ise gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettiklerini beliterek, "Güzel ve eğelenceli bir çalışma oldu.

Amaç ilgi çekmekti ve bunu da başardığımızı sanıyorum. Şu an için biletlerin %70'i satılmış durumda. Yani 620 bin bilet.. Umarım Almanya da turnuvada şampiyon olur" dedi.