Dünya Alman rahipten göçmenlere ücretsiz seks teklifi

Alman rahipten göçmenlere ücretsiz seks teklifi

Paylaş
Alman rahipten göçmenlere ücretsiz seks teklifi

Tartışma yaratan öneri Almanya'nın Münih kentindeki bir kilisede görev yapan Protestan rahipten geldi. Rahip, ilticacılara ücretsiz olarak fahişe verilmesini istedi

Almanya’nın Münih kenti yakınlarındaki Siegertsbrunn’da bir Protestan rahip ilticacılara ücretsiz olarak fahişe verilmesini istedi. İlticacıların yemek içmek gibi sekse de ihtiyaçları olduğunu vurgulayan rahip Ulrich Wagner, Münchner Merkür gazetesine yaptığı açıklamada “Bu fikir bana bir arkadaşımın köyünde 100 ilticacı olduğunu ve köydekilerin bu kadar adamın köydeki kadınlara musallat olmalarından korktuklarını anlatması sonrası geldi. Tabii bu korkunun ne kadar yerinde olduğu tartışılabilir, ama bu korkunun var olması yeterli neden” dedi.

Haberin Devamı

"BUGÜNE KADAR HİÇ BİR ŞEY YAPILMADI"

İlticacıların cinsel ihtiyaçlarının da giderilmesi gerektiğini vurgulayan rahip “Bu konuda bu güne kadar hiçbir şey yapılmadı. Ben sınırsız bir genelev hizmeti verilsin demiyorum. Ama bu adamların cinsel ihtiyaçları var. Hiç kimse bu konuyu düşünmüyor, gözümüzü kapıyoruz. Toplumumuzda fahişelikte kabul görmüş bir meslektir. Gazeteler ve İnternet fahişelerin ilanlarıyla dolu” dedi

ÜCRETSİZ HİZMET

Rahip Wagner ”Ücret alınmadan yapılması gereken hizmet, bir koruyucu model olabilir. Bu konuda genelevleri de hayırlı bir iş yapmış olurlar. Özellikle az iş olan öğleden önceki saatlerde ilticacılara hizmet verilebilir“ derken projenin giderlerinin karşılanması konusunda açık bir teklif getirmezken ”giderler projeyi destek veren kesimlerce“ karşılanabilir“ dedi.

Haberin Devamı

DEĞİŞİK TEPKİLER

Rahip Wagner’in sıra dışı teklifine halktan değişik tepkiler geldi. “Mide bulandırıcı bir teklif“ diyenler olduğu gibi, projenin devletin kasasına yük olacağından duyulan endişeler dile getirildi.