Spor Almanya Kupası'nda son dört

Almanya Kupası'nda son dört

Paylaş
Almanya Kupası'nda son dört

Almanya Kupası'nda oynanan çeyrek final karşılaşmalarından sonra Werder Bremen, FC Augsburg, Bayern Münih ve Schalke 04 yarı finale yükseldi

Werder Bremen, çeyrek finalde sahasında Hoffenheim’i 2-1 yenerek bir üst tura çıktı. Schalke 04, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Alman 3. Lig takımlarından VfL Osnabrück’ü, Kevin Kuranyi’nin golüyle 1-0 yendi ve yarı finale adını yazdırdı.

Bayern Münih, sahasında ikinci lig takımı Greuter Fürth’ü 6-2’lik bir skorla yendi. Bu karşılaşmada milli futbolcu Hamit Altıntop, 73. dakikada Franck Ribery’nin yerine oyuna dahil oldu.

İKİNCİ LİGDEN TEK TEMSİLCİ

İkinci Lig takımı FC Augsburg, sahasında Alman Birinci Ligi’nde oynayan FC Köln’ü 2-0 yenerek yarı finale çıktı. Bu karşılaşmada Adil Chihi, 30. dakikada doğrudan kırmızı kart ve 68. dakikada Lukas Podolski ile 85. dakikada Petit, ikinci sarı karttan dolayı kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

FC Köln, mücadeleyi 8 kişi ile tamamladı. Yarı final karşılaşmaları 23 ve 24 Mart’ta, Schalke 04-Bayern Münih ve Werder Bremen-FC Augsburg arasına oynanacak. Final karşılaşması ise 15 Mayıs’ta Berlin Olimpiyat Stadı’nda yapılacak.

Haberin Devamı