Spor Almanya'nın zor sınavı

Almanya'nın zor sınavı

Paylaş
Almanya'nın zor sınavı

2010 Dünya Kupası D Grubu'nda yarın Almanya ile Avustralya saat 21.30'da karşılaşacak

Durban’daki 69 bin kapasiteli Moses Mabhida Stadyumu’nda saat 21.30’da başlayacak maçı, Meksikalı hakem üçlüsü Marco Rodriquez, Jose Luis Camargo Callado ve Alberto Morin Mendez yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER
Almanya (4-3-3):
1-Manuel Neuer, 3-Arne Friedrich, 17-Per Mertesacker, 16-Philipp Lahm, 14-Holger Badstuber, 6-Sami Khedira, 7-Bastian Schweinsteiger, 8-Mesut Özil, 13-Thomas Mueller, 10-Lukas Podolski, 11-Miroslav Klose
Teknik Direktör: Joachim Löw

Avustralya (4-5-1):
1-Mark Schwarzer, 2-Lucas Neill, 3-Craig Moore, 11-Scott Chipperfield, 8-Luke Wilkshire, 23-Mark Bresciano, 5-Jason Culina, 13-Vince Grella, 7-Brett Emerton, 4-Tim Cahill, 9-Josh Kennedy
Teknik Direktör: Pim Verbeek

LÖW'ÜN TERCİHİ TECRÜBE

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw’un, kesin olarak kimin oynayacağını belirlemediği sol bekte Badstuber’e görev vermesi bekleniyor.

Almanya’da Cacau’nun formda olmasına rağmen santrfor olarak Miroslav Klose’nin forma giymesi, sol açıkta da Thomas Müller’in oynaması bekleniyor.

KEWELL YEDEK BAŞLAYACAK

Avustralya’da hafif sakatlığı bulunan Harry Kewell’ın ilk 11’de yer almayacağı sanılıyor.

LAHM EN GENÇ KAPTAN

Almanya’da kaptan Philipp Lahm (26), bir Dünya Kupası maçında sahaya kaptan olarak çıkan en genç oyuncu unvanının sahibi olacak.

Almanya Teknik Direktörü Löw, ilk kez bir Dünya Kupası maçında bir takımın başında olacak.

Löw, 2006’daki kupada Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Jürgen Klinsmann’ın yardımcısıydı. 3. kez Dünya Kupası’na katılan Avustralya, ilk kez Almanya dışında düzenlenen bir kupaya katılıyor.

2

Haberin Devamı