Magazin Almeda Abazi'den sitem dolu mesaj!

Almeda Abazi'den sitem dolu mesaj!

Paylaş
Almeda Abazi'den sitem dolu mesaj!

14 Şubat'ta Tolgahan Sayışman'la Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi, Türkiye'den kendisini tebrik etmeyen dostlarına sitem etti

Ünlü oyuncu ve sunucu Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman 14 Şubat Sevgililer Günün'de Los Angeles'ta dünya evine girdi. Dünyaca ünlü Beverly Wilshire Hotel’de gerçekleşen düğüne 40 kişilik bir davetli grubu katıldı.

Masal gibi düğünde gözler Tolgahan ve Almeda'nın en yakın arkadaşları Murat Yıldırım ve eşi İman El-Bani'yi aradı. Ancak düğüne katılmayan Murat Yıldırım, çifti Instagram'dan tebrik etmekle yetindi.


Murat Yıldırım dedikodulara son noktayı koydu!


MURAT YILDIRIM VE EŞİ DÜĞÜNE KATILMADI

Tolgahan Sayışman 'en yakın arkadaşım' dediği Murat Yıldırım'ın Türkiye'de de Fas'ta da gerçekleşen düğününe o günlerde nişanlısı olan Almeda ile birlikte katılmış ve Murat Yıldırım'ı hiç yalnız bırakmamıştı.

Almeda Abazi, düğünden hemen sonra kendisini arayıp tebrik etmeyen Türkiye'deki dostlarına sosyal medya hesabından sitem etti. Abazi paylaşımında şu ifadeleri kullandı:


Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi evlendi! Düğünden ilk kareler


'DEMEK Kİ BU İNSALARIN DOSTLUK ANLAYIŞLARI...'

"Hayatımın en mutlu günüydü, hayallerimi gerçekleştirdiği bu günde, hayatımın en önemli kararını verdiğim bu anda, yanımda olamasa da beni arayıp, soran, tebrik eden tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim. Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim, Arnavutluk'ta uzak- yakın bildiğim herkes beni ararken.. hatta ve hatta dünyanın çeşitli ülkelerinden tebrik mesajları alıken; Türkiye'de çok şeyler paylaştığım insanların çoğunun aramaması beni şaşırttı. Demek ki bu insanların arkadaşlık dostluk anlayışları benimki ile uyuşmuyormuş. Hayatta herkese başarılar."

Haberin Devamı