Spor Almeida patlamaya hazır

Almeida patlamaya hazır

Paylaş
Almeida patlamaya hazır

Adaptasyon sorunu yaşadığını söyleyen Portekizli Hugo Almeida, Trabzonspor maçında bu sorunu çözeceğini söyledi

Beşiktaş'ın devre arasında renklerine kattığı, ancak bugüne kadar beklenen performansı sergileyemeyen yıldızı Almeida, gözünü Trabzonspor maçına çevirdi.

Fenerbahçe derbisinde kaçırdığı golden sonra çok sert eleştirilere maruz kalan Portekizli yıldız, "O günden bu yana kendime, 'Sen bu golü nasıl kaçırırsın?' diye soruyorum.

Beşiktaş camiasına çok daha iyi şeyler vermem gerektiğinin farkındayım. Atacağım gol ya da goller, beni rahatlatacak" dedi.

Trabzonspor karşılaşmasını 'patlama' yapacağı maç olarak gösteren Almeida şöyle devam etti: "Tabii ki bunu arkadaşlarımın pasları ve desteğiyle yapacağım.

Hem hocamız, hem de ekip olarak bu konuya büyük özen gösteriyoruz. Antalyaspor galibiyeti iyi oldu, bir anda havamız değişti. Demek ki iki maç kazansak, futbol olarak da çok farklı yerde olacağız. Herkesin yüzü gülmeye başlar. Ben de atacağım gol ya da gollerle, katkımı göstermek istiyorum."

10 MAÇTA TEK GOL ATABİLDİ

Siyah-beyazlıların tecrübeli forveti Almeida, bu sezon forma giydiği 10 resmi maçta rakip fileleri sadece 1 kez havalandırdı.

Süper Lig'de oynadığı 6 maçta gol kaydedemeyen 27 yaşındaki Portekizli yıldız, Türkiye Kupası'nda ise Trabzon'a attığı golle takımının galibiyetinde önemli bir rol üstlendi.

Almeida, forma giydiği tüm maçlarda ilk 11'de sahaya çıktı.

Haberin Devamı