Spor Almeida'dan ilginç benzetme!

Almeida'dan ilginç benzetme!

Paylaş
Almeida'dan ilginç benzetme!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida, Don Balon'a Türkiye'yi tanıttı: 'Yolda yürüyorsanız size Tanrı gibi davranıyorlar. Beni kucaklamak istiyorlar, ellerimi öpmek istiyorlar.'

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Hugo Almeida, Türkiye'de kendisine Tanrı gibi davranıldığını söyledi. İspanyol Don Balon dergisine konuşan Almeida, 'Türkiye'de futbol atmosferi nasıl?' sorusuna 'Delice. Stat içinde taraftarın şarkıları hiç bitmiyor. Yolda yürüyorsanız, size Tanrı gibi davranıyorlar. Beni kucaklamak istiyorlar, ellerimi öpmek istiyorlar. Benim için bu hala biraz garip' karşılığını verdi.

Haberin Devamı

Türk futbolunu 'Çok daha fazla fiziksel temasla oynanıyor. Hakemler oldukça savunmasız. Çok fazla sert olmadıkça faul çalmıyorlar' diye tanımlayan Portekizli, 'Bu bir problem mi?' sorusuna da şu cevabı verdi:

"SCHUSTER'İ SEVİYORUM"

Beni bu çok endişelendiriyor. Schuster ile çok konuştum. Bu tür sorunları aşmak için kalitenin çok olması gerek. Burada olduğum için büyük bir sevinç duyuyorum. Muhteşem bir kulüp. Çalışma koşulları mükemmel. İdeal bir teknik direktörü var. Bernd Schuster büyük bir profesyonel. Schuster'i gerçekten seviyorum. İletişim iyi, bizimle sürekli konuşuyor. Bize nasıl hissettiğimizi soruyor.