Spor Alnımızın akıyla

Alnımızın akıyla

Paylaş
Alnımızın akıyla

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Kupası'nı sonuna kadar hak ettiklerini söyledi. Maç bitiminde gözyaşlarını tutamayan Fener'in hocası Daum da rakibini tebrik etti

Fenerbahçe’yi devirip, Türkiye Kupası’na uzanan Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş gurur doluydu. Kupayı sonuna kadar hak ettiklerini dile getiren tecrübeli hoca, “Kupaya olan açlığımızı gösterdik. Tüm futbolcularımı kutluyorum. Ancak ligdeki başarısızlığı göz ardı etmeyelim. Taraftar bizim gücümüz. Ancak sadece başarılı olduğumuz zaman değil, kaybettiğimizde de bize sahip çıksınlar. O zaman taraftarın istediği Trabzonspor’u ortaya çıkarabiliriz” diye konuştu.

Haberin Devamı

CHRISTOPH DAUM AĞLADI

Şanlıurfa’daki final öncesi çok umutlu olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum ise 3-1 kaybedilen maç sonrası göz yaşlarına hakim olamadı. Daum, Trabzonspor’un iyi oynadığını ve hakkıyla kazandığını belirterek, “Kazanmayı istedik, ancak hayal kırıklığı yaşıyoruz. Takım, böyle yenilgilerden daha güçlü çıktı. Takılıp düşebilirsiniz, ama ben takımı ayağa kaldıracağım” ifadesini kullandı.