Gündem 'Alo baba, kaza yaptım'

'Alo baba, kaza yaptım'

Paylaş
'Alo baba, kaza yaptım'

Denizli'de aracı şarampole yuvarlanan Özgür Tokdil, olay yerine gelen vatandaşlardan birinin cep telefonuyla babasını aradı

Saat 24.00 sıralarında Pamukkale Yolu Korucuk Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Özgür Tokdil'in kullandığı 20 SE 016 plakalı otomobil, Denizli istikametine gelirken, ıslak zeminde kontrolden çıkıp yolun kenarındaki bariyere çarparak şarampole yuvarlandı.

112 Acil Servis ekipleri ve polisi arayıp bilgi veren, kazayı gören vatandaşlar, daha sonra yardım etmek için genç sürücü Özgür Tokdil ve beraberindeki İlke Güngör'ün (18) yanına gitti.

Vatandaşlar tarafından, hurdaya dönen otomobilden çıkarılan iki genç, yüzüstü yere yatırıldı. Bu sırada etraftaki bir vatandaşa babasının telefon numarasını söyleyen yaralı sürücü Tokdil, aramasını rica etti.

Bu kişi de numarayı çevirdikten sonra cep telefonunu Tokdil'in kulağına tutarak konuşmasını sağladı. Telefonun diğer ucundaki babası Mehmet Tokdil'e kaza hakkında bilgi veren genç sürücü, "Baba kaza yaptım. Merak etmeyin ben iyiyim. Hastaneye gelin'' dedi.

Ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan yaralı iki gencin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ (DHA)