Magazin Alp Navruz ve Başak Parlak'ın sürpriz aşkı

Alp Navruz ve Başak Parlak'ın sürpriz aşkı

Paylaş
Alp Navruz ve Başak Parlak'ın sürpriz aşkı

‘Fazilet Hanım ve Kızları’nın başrol oyuncusu Alp Navruz’la, ‘Şevkat Yerimdar’ dizisinde Esin karakterini canlandıran Başak Parlak, yeni bir aşka yelken açtı

Geçen aylarda evlilik kararı aldığı 3 yıllık sevgilisi müzisyen Caner Karamukluoğlu’ndan ayrılan Başak Parlak, Alp Navruz ile Nişantaşı’nda baş başa yemek yedi.


TEBESSÜMLÜ YANIT


Çıkışta birbirlerine sarılarak yürüyen çift, flaşlar patlayınca şaşırdı. İkili, “İlişkiniz hayırlı olsun” diyen muhabirlere gülümseyerek yanıt verdi.


''HİÇ AŞIK OLMADIM''


Alp Navruz, ''İlk aşkın kimdi?'' sorusuna ''Daha önce hiç aşık olmadım'' cevabını vermişti.


ALP NAVRUZ KİMDİR?

Alp Navruz, 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Modellik yapan Alp Navruz; oyunculuk eğitimi alarak ilk kez Ceberrut sinema filminde rol aldı, Arkadaşlar İyidir dizisinde oynadı. Şimdilerde de Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol alıyor.

BAŞAK PARLAK KİMDİR?


Şevkat Yerimdar dizisinde Esin karakterine hayat veren Başak Parlak 3 Ekim 1989 yılında Tekirdağ'da doğdu. Maltepe üniversitesi Uluslararası ilişkiler ve Avrupa Birliği bölümünde öğretimini sürdüren Başak Parlak, Şevkat Yerimdar dizisiyle kariyerinde çıkış yakaladı. 2003 yılında ilk dizisi olan Serçe'de rol aldı. Daha sonra sıçrayışa geçen Başak Parlak, Şevkat Yerimdar ile zirveye doğru tırmanıyor.




Oyuncu Alp Navruz bileğini kesti


Alp Navruz: Daha önce hiç aşık olmadım

Haberin Devamı