Gündem Alparslan Arslan'a cin çıkarma seansı

Alparslan Arslan'a cin çıkarma seansı

Paylaş
Alparslan Arslan'a cin çıkarma seansı

Danıştay cinayetinden bir hafta önce Alparslan Arslan'a cin çıkarma seansı uygulandığı iddia edildi

Birinci Ergenekon davasında 155. duruşmasında Danıştay saldırısı tetikçisi Alparslan Arslan’ın ev arkadaşı avukat Teoman Ekşioğlu tanık olarak dinlendi.

Ekşioğlu, Orhan Kadı’nın kendisine Alparslan Arslan’dan cin çıkarma seansı yapıldığını söylediğini ifade etti. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi‘nde görülen davada Ekşioğlu, Alparslan Arslan, Fethullah Kaya ve Orhan Kadı ile 4 yıl birlikte aynı evde kaldıklarını belirterek, okulda ülkücü grup olarak arkadaşlık yaptıklarını, başörtüsü konusu da dahil birçok ülke meselesi hakkında oturup sohbet ettiklerini ifade etti.

Ekşioğlu, bu sohbetlerde hararetli tartışmalar olduğunu belirterek, “Kuzey Irak‘ta askerlerimizin başına çuval geçirilmesi olayı yaşandı. Alparslan buna sert çıkarak intikamının alınması gerektiğini söyledi.

Ancak bunun devlet tarafından olması gerektiğini ifade etti. Kendisi de bir ara Çeçenistan‘a gitmek istediğini söyledi" dedi.

“ALPARSLAN DİNİ BÜTÜN BİRİSİYDİ"

Alparslan Arslan‘ın önceden de dini bütün bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Ekşioğlu, ‘Ancak 5 vakit namaz kılmazdı. Son zamanlarda namaza da başlamıştı‘ dedi.

Savcı Pekgüzel, ‘Süleyman Esen‘in, Alparslan Arslan‘ın üzerinde bir yaptırım gücü var mıydı?‘ diye sordu. Bunun üzerine Ekşioğlu, ‘Alparslan Arslan okul döneminde ülkücü camiada reis yani sağ görüşlü grupta ağabey veya lider olarak bilinirdi. Olsa olsa Alparslan‘ın Süleyman üzerinde bir yaptırımı olabilir‘ diye konuştu.

“DÜŞMANLARI TANIMAK İÇİN OLABİLİR"

Alparslan Arslan‘ın evinde 6 adet Aydınlık dergisi bulunduğunu belirten savcı Pekgüzel, Arslan‘ın devamlı Aydınlık dergisi alıp almadığını sordu. Ekşioğlu bu soruya da “Düşmanlarını tanımak için alıyor olabilir" yanıtını verdi.

ALPARSLAN ARSLAN’DAN CİN ÇIKARMA SEANSI

Muzaffer Tekin’in avukatı Selin Deviren Tahtabiçen Teoman Ekşioğlu’na, Alparslan Arslan’a hipnoz yapıldığı konusunda bir bilgisi olup olmadığını sordu.

Ekşioğlu, Alparslan Arslan’a hipnoz yapıldığı konusunda bir bilgisi olmadığını ancak birlikte yaşadıkları öğrenci evinde Arslan’a Danıştay saldırısından bir hafta önce cin çıkarma seansı uygulandığını iddia etti.

Bu olayı kendisinin görmediğini ancak yakın arkadaşı Orhan Kadı’nın kendisine anlattığını ifade etti. Ekşioğlu, “Orhan Kadı eve gittiğinde Alparslan’ın yatar vaziyette ve sıkılıp darlandığını ve Salih Kunter’in yardımcısı Salih Yaşar’la birlikte birkaç kişinin sert bir şekilde yüksek sesle dua okunduğunu görmüş.

Salih Yaşar’a ne yaptıklarını sorduğunda ‘Cin çıkarıyoruz’ demiş" diye konuştu. Ancak daha önceki duruşmada tanık olarak dinlenen Orhan Kadı’nın duruşmada bulunmaması nedeniyle bu konu kendisine sorulamadı.

Cem TURSUN