Spor Alper Balaban'ın babası kırgın

Alper Balaban'ın babası kırgın

Paylaş
Alper Balaban'ın babası kırgın

Almanya'nın hayatını kaybeden futbolcu Alper Balaban'ın babası Ahmet Balaban, Türkiye'deki hiçbir kulüpten başsağlığı dileğinde bulunulmadığını söyledi

Balaban, yaptığı açıklamada, "Oğlum Fenerbahçe, Kocelispor, Bucaspor, İnegölspor, Eskişehirspor’da oynadı. Ne Fenerbahçe kulübü ne de diğer kulüp yetkililerinden bugüne kadar başşağlığı dileği ya da mesajı almadım" dedi.

Türkiye’den aranmadığı için sitem de etmediğini ifade eden Balaban, "Aramadıkları için sitem de etmiyorum. Önemli değil. Bu konuda basın daha fazla ilgi gösteriyor.

Oğlum iyi bir futbolcuydu. Evimizin tek oğluydu. Karlsruhe’de kaldığı hastaneyi yaklaşık 5 bin kişi ziyaret etti. Yaşaması zaten mucizeydi. Yaşadığım acıyı kelimelerle anlatmak çok zor. Eşim Ayla Balaban için ise daha büyük bir acı" diye konuştu.

SAKARYA'DA DEFNEDİLECEK

Balaban, oğlu için yarın Epplingen DİTİB Cami’nde cenaze namazının kılınacağını, cenazenin Cuma günü de Sakarya’nın Pamukova ilçesinde defnedileceğini kaydetti.

Almanya’nın Karlsruhe kentinde 1987 yılında doğan Alper Balaban, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim futbol takımının alt yapısından yetişti.

ALMANYA'DA YETİŞTİ

2005 yılında TSG 1899 Hoffenheim takımından Fenerbahçe’ye transfer oldu. Ümit (U-21) milli takımında 2008 yılında forma giydi, daha sonra da Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Buradan Kocaelispor’a kiralık olarak giden Alper Balaban daha sonra Bucaspor, İnegölspor, Eskişehirspor ve son olarak da Tavşanlı Linyitspor’da oynadı. Almanya’ya 3 ay önce dönen Alper Balaban, Alman takımlarıyla transfer görüşmeleri yapıyordu.

Haberin Devamı