Spor Altay teknik direktörü istifa etti

Altay teknik direktörü istifa etti

Paylaş
Altay teknik direktörü istifa etti

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay'ın teknik direktörü Coşkun Demirbakan'ın istifa ettiği bildirildi.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Demirbakan’ın yönetim kurulu ile bugün yaptığı görüşmenin ardından istifa ettiği belirtildi.
Altay’da görev yaptığı süre boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür eden Demirbakan, "Altay Kulübü’ne bundan sonraki dönemde başarılar dilerim" dedi.

Haberin Devamı

Demirbakan’ın yarın saat 11.00’de Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde futbolcularla vedalaşacağı kaydedildi.

ALTAY, TEKNİK DİREKTÖR MEHMET ALTIPARMAK İLE ANLAŞTI

Demirbakan’ın istifasını kabul eden Altay Yönetim Kurulunun anlaştığı Altıparmak’ın yarın İzmir’e geleceği belirtildi.

Daha önce Kartalspor ve Tarsus İdmanyurdu’nda teknik direktör olarak görev yapan 42 yaşındaki Mehmet Altıparmak, en son Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Konya Torku Şekerspor’da çalışmış, 30 Ocak 2011’de görevinden istifa etmişti.

-DEMİRBAKAN’IN KARNESİ-

Ligin 6. haftasının ardından Ercan Ertemçöz’ün yerine gelen Coşkun Demirbakan, 5 puanla 13. sırada aldığı Altay’ın başında 22 maçta 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı

Altay, 29. haftayı 27 puanla 14. sırada tamamladı.

Ligde son galibiyetini 23. haftada deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında 2-1’lik sonuçla alan Altay daha sonra oynadığı 6 maçta 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Maç fazlası bulunan Altay, kalan haftalarda Mersin İdmanyurdu (D), Kartalspor, Boluspor (D) ve Adanaspor (D) ile karşılaşacak.