Kültür - Sanat Altı yeni film vizyonda
Paylaş
Altı yeni film vizyonda

Sinemaseverler bu hafta biri yerli, altı yeni filmle buluşuyor. Machete filmi ülkemizde tüm dünya ile aynı günde gösterime giriyor.

Rodriguez tam gaz doğruyor

B tipi filmleri sevenlerin merakla beklediği Machete, kan ve şiddet sahneleri ile olduğu kadar zengin kadrosuyla da öne çıkıyor. Robert Rodriguez’in yönettiği filmde baş rolü, yıllarca kötü adam rolünde izlediğimiz Danny Trejo alıyor. Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Seagal, Lindsay Lohan, Don Johnson ve Michelle Rodriguez’i bu şiddet dozu yüksek filmde izlemek ise ayrı bir keyif olacak. Trejo’nun yönetmenin kuzeni olduğunu da bir kenara not düşelim.

Machete, Rodriguez’in geçtiğimiz yıllarda Quentin Tarantino ile birlikte yaptığı Grind House serisinin üçüncü filmi. 2007 yılında çekilen ilk iki film ise, Death Proof ve Planet Terror idi. Grind House adı verilen bu serinin özelliği, 80’li yıllarda çekilen ucuz ve abartılı filmlere benziyor olmaları.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2653","2653","201009","2653-9.jpg");

Adı Aşk Bu Eziyetin

Suat Oktay Şenocak’ın yönettiği ve Yusuf Günay Güney, Altuğ Görgü, Murat Liman ile Arzu Tan Bayraktutan’ın oynadığı "Adı Aşk Bu Eziyetin", gerçek taraftarlığı ve taraftar ruhunu anlatıyor. Filmde, geçen sezon süper ligde Bursaspor’u şampiyonluğa ulaştıran teknik direktör Ertuğrul Sağlam da rol aldı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2654","2654","201009","2654-10.jpg");

‘Seni Uzaktan Sevmek’ aşkların en güzeli

'Seni Uzaktan Sevmek / Going the Distance' filminin yıldızı Drew Barrymore yıllara meydan okuyor. Romantik komedi tarzındaki film, ayrı şehirlerde yaşayan iki gencin aşkını anlatıyor. Tam da yaz günlerine uygun, eğlencelik bir film.

Predator sürprizi sever

Nimrod Antal’ın yönettiği ve Adrien Brody, Alice Braga, Topher Grace ile Danny Trejo’nun oynadığı "Av/Predators", aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor. Oscar ödüllü oyuncu Adrian Brody’in seçilmiş bir grup paralı askerin lideri olarak seyirci karşısına çıktığı film, sürprizleri ile seyirciyi sürekli şaşırtıyor.

Ay’ı çalacaklar

"Çılgın Hırsız / Despicable Me", haftanın tek animasyon filmi olarak öne çıkıyor. 3 boyutlu olarak da izlenebilecek olan filmin Türkçe dublajlı versiyonunu Ata Demirer seslendirdi. Kötü olan her şeyi seven Gru’nun bu seferki planı hepsinden korkuçtur. Gru, Ay’ı çalacaktır.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2655","2655","201009","2655-9.jpg");

Son Kahraman

Florian Gallenberger’in yönettiği ve Ulrich Tukur, Daniel Brühl, Steve Buscemi ile Anne Consigny’nin oynadığı "Son Kahraman/John Rabe", gerçek hayat hikayesinden uyarlandı. Filmde Japonların, Çin Halk Cumhuriyeti’nin eski başkenti olan Nanking’i ele geçirmeleri sırasında Alman mühendis John Rabe’in yaşadıkları anlatılıyor.

2

Haberin Devamı