Spor 'Altın dönemim!'

'Altın dönemim!'

Paylaş
'Altın dönemim!'

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, yaptığı büyük çıkış hakkında konuştu. 55 maçta 66 gole imza atan CR7, “Kariyerimin en parlak dönemini yaşıyorum” dedi

La Liga temsilcisi Real Madrid’in başarılı yıldızı Cristiano Ronaldo, son dönemde yaptığı büyük patlamayla adından sıkça söz ettirmeye başladı. Eflatun-Beyazlılar’la yaptığı başarılı işlerin yanına, Portekiz’i de ekleyen 28 yaşındaki oyuncu, gelecek sezon Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası için ülkesinin Play-Off Turu’nda yarıştığı İsveç’i adeta tek başına imha ederek kalitesini ortaya çıkardı. Eşleşmenin ilk karşılaşmasında Portekiz’in 1-0 galip geldiği mücadelede takımının tek golünü kaydeden CR7, rövanş maçında da İsveç ağlarını 3 kez sarsmış ve takımını Brezilya’ya uçurmuştu. Bu mücadelenin ardından ilk kez konuşan Ronaldo, kariyerinin zirvesinde olduğunu açıkladı. Başarılı oyuncu, “İsveç maçındaki 3-2’lik galibiyet, hayatımın en iyi gecesiydi. Kariyerimdeki en iyi dönemi yaşıyorum” dedi. Dünya Kupası’nda Portekiz’in başarılı işler yapması için elinden geleni yapacağını belirten Ronaldo, “Portekiz’in başarısı için elimden geleni yaparak Dünya Kupası’nda iyi sonuçlar almak istiyoruz” dedi.

BAŞBAKAN DESTEK VERDİ

Ballon d’Or ödülünün en önemli adaylarından olan Cristiano Ronaldo’ya, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy’dan destek geldi. Her zaman Real Madrid taraftarı olduğunu belirten Rajoy, “Oy verme hakkım olsaydı, Ronaldo’yu seçerdim” dedi.

Haberin Devamı