Spor Altın kafa!

Altın kafa!

Paylaş
Altın kafa!

Stamford Brigde'de oynanan karşılaşmada Chelsea, Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar'ı 90+4. dakikada 22 yaşındaki Victor Moses ile yıktı. Sahadan 3-2 galip ayrılan İngilizler, grupta işleri karıştırdı

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Chelsea, Stamford Brigde'de Shakhtar Donetsk'i ağırladı.

Haberin Devamı

90+4. dakikada sahadan Moses'in golüyle 3-2 galip ayrılan Chelsea, puanını 7'ye yükseltti ve Shakhtar Donetsk ile puanını eşitledi. Juventus ise elde ettiği galibiyetin ardından puanını 6'ya yükseltti.

Karşılaşmanın 6. dakikada Fernando Torres'in golüyle 1-0 öne geçen Chelsea'nin sevinci uzun sürmedi ve 9'da Willian konuk takım adına skoru eşitleyen golü kaydetti.

40. dakikada Oscar Santos, Chelsea'yi bir kez daha skorda öne geçirirken ilk yarı 2-1 İngiliz temsilcisinin lehine sonuçlandı.

İkinci yarıya Shakhtar golle başladı. İlk golün sahibi Willian bir kez daha Chelsea ağlarını sarsarken, skorun 2-2'ye gelmesinin ardından maçın temposu daha da arttı.

Shaktar Razcan Rat ile direğe takılırken, maçın uzatma dakikalarında Victor Moses sahneye çıktı. 81'de Oscar'ın yerine oyuna giren Moses, köşe vuruşundan gelen topa ceza alanında iyi yükseldi ve İngilizlere büyük sevinç yaşattı.

Haberin Devamı

JUVE İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Grubun diğer maçında Juventus, FC Nordsjaelland'i konuk etti. Grupta ilk 3 maçında 3 beraberlik alan İtalyan temsilcisi, evinde zayıf rakibini 4-0 mağlup etti. Ev sahibinin golleri Claudio Marchisio, Arturo Vidal, Sebastian Giovinco ve Fabio Quagliarella geldi.

Bu sonuç ile gruptaki ilk galibiyetini alan Juventus puanını 6'ya çıkarırken Danimarka temsilcisi 1 puanda kaldı.

Ntvspor