Kültür - Sanat Altın Kitap’a giren tek Türk patenci Efe Çetiz Frozenland’de
Paylaş
Altın Kitap’a giren tek Türk patenci Efe Çetiz Frozenland’de

12 yaşında uluslararası arenada adını dünyaya duyurmayı başaran buz pateni sporcusu Efe Çetiz 17 Şubat Cumartesi günü Akmerkez Frozenland’e geliyor. Kazandığı 30 madalyadan 26'sı altın olan ve ocak ayında Ankara’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonası’nda dünya rekoru kıran İzmirli Efe, saat 14.00’ta buz üstünde harika gösterilerinden birine daha imza atacak

Henüz 12 yaşında 26 altın madalya kazanarak buz patenindeki başarısını uluslararası platforma taşıyan buz pateni sporcusu Efe Çetiz, İstanbul’un gökdelenler arasındaki tek buz pisti olan Frozenland’e geliyor.

Ankara’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda dünya rekoru kıran İzmirli Çetiz, 17 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacağı performanslarına gün içinde belli aralıklarla devam edecek.

GOLDEN BOOK'A GİRDİ

European Criterium Turnuvası kapsamında İtalya’da düzenlenen Coppa Europa Yarışması’nda birinci olarak Golden Book’a (Altın Kitap) giren ilk ve tek Türk patenci olan Efe Çetiz son olarak ocak ayında Ankara’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda dünya rekoru kırmıştı.

Haberin Devamı