Gündem Altınlarını çaldılar, öldü diye bıraktılar

Altınlarını çaldılar, öldü diye bıraktılar

Paylaş
Altınlarını çaldılar, öldü diye bıraktılar

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde evine zorla girdikleri 60 yaşındaki Nazmiye Budak'a saldırıp, altınlarını çalan 2 kişi cezevine konuldu

Karşıyaka Mahallesi Bahçe Sokak’taki evde yaşayan Nazmiye Budak’ın yalnız olduğunu fark eden 2 kişi, sabah saatlerinde zorla eve girdi. Budak’ın kolunda bulunan 4 bilezik ve parmaklarında takılı 3 yüzüğü alan saldırganlar ayrıca kadının ellerini bağlayarak, kulağındaki küpeleri de almak istedi.

ÖLDÜ SANIP KAÇTILAR

Kadının direnmesi üzerine önce onu döven 2 saldırgan, kadının bir anda yere yığılması üzerine öldüğünü zannederek kaçtı. Şüphelilerin evden çıktığını fark eden Nazmiye Budak, komşularından yardım istedi.

İhbar üzerine harekete geçen polis, Budak’ın verdiği eşkal doğrultusunda 26 yaşındaki Ali Ağgöbek ve 27 yaşındaki Ayhan Gezer ile onlara gözcülük ettiği öne sürülen 26 yaşındaki Cuma Sağlam’ı gözaltına aldı.

POLİS, 4 BİLEZİK, 3 YÜZÜK BULDU

Ali Ağgöbek’in evinin bodrum katında Budak’a ait 4 bilezik ve 3 yüzük bulundu. Şüpheliler, Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Nazmiye Budak, kapıyı komşuların çaldığını düşünerek açtığını anlattı. Budak, "Kapıyı açar açmaz üzerime saldırıp dövdüler. Kollarımdaki bileziklerimi, ardından yüzüklerimi aldılar. Kulağımda küpe olduğunu fark edince onu da almak istediler. Ben vermek istemeyince zorladılar. Kulağımı nerdeyse koparacaklardı. Bir anda kendimi bıraktım. Öldüğümü zannederek kaçtılar. Aksi halde daha kötü şeyler olabilirdi" dedi.

Metin İLİKSOY/DHA