Türkiye (Son Dakika) Altınlarla kaçarken mezarlığa girdiler

Altınlarla kaçarken mezarlığa girdiler

Paylaş
Altınlarla kaçarken mezarlığa girdiler

Düzce'nin Yığılca İlçesi'nde iddiaya göre, kuyumcudan çaldıkları altınlarla kaçan şüphelilerin bulunduğu otomobil mezarlığa uçtu

Bugün öğle saatlerinde, Yığılca’da bulunan bir kuyumcuyu dolandıran şüpheliler, çaldıkları altınlarla kaçtı. Kuyumcunun ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri, Düzce’ye doğru giden 1’i kadın 4 kişinin içinde bulunduğu otomobili takibe aldı. Zonguldak’tan çalındığı belirlenen 34 FN 132 plakalı otomobil Düzce Tokuşlar mevkiinde virajı alamadı ve taklalar atarak Tokuşlar Mezarlığı’na uçtu. Araçta bulunan M.K., C.Ç., F.E. ve kadın şüpheli A.Ö. kadın yaralandı.

Haberin Devamı

112 Acil Servis ekipleri yaralılara mezarlıkta ilk müdahalede bulunurken, polis ise üzerlerini aradı. Polisler otomobilde yaptıkları aramada çalınan bilezik ve ziynet eşyasını ele geçirdi.

Yaralılar, Düzce Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedaviye alınan yaralı kadının tomografisi çekilirken üzerinde metal bir cisim tespit edildi. Polisin yaptığı üst aramasında A.Ö.’nün üzerindeki altınlar da ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA