Spor Altınordu telafi peşinde

Altınordu telafi peşinde

Paylaş
Altınordu telafi peşinde

PTT 1. Lig'de Boluspor'a 2-1 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Kaybettiğimiz bu 3 puanı telafi etmek adına lige ve her maça yeniden çok iyi odaklanacağız" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, Boluspor maçını ilk yarıdaki tempodan uzak oldukları için kaybettiklerini söyledi.

Ligde her takımın gücü ve buna bağlı hedeflerinin olduğunu kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:
"İlk 10 hedefine ulaşabilmemiz için gücümüzü coşkuyla birleştirip mücadele etmemiz, savaşmamız gerekiyor. Boluspor önünde ilk 45 dakikada bunu başaramadık. İkinci devre istediğimiz tempoyu yakalayıp beraberliği yakalasak da koruyamadık. Boluspor önünde özellikle ikinci yarı hırs, tempo, mücadele ve coşkumuz iyiydi. Bu bölümün neredeyse tamamını rakip yarı alanda oynadık. Önde kalabalık olmak adına oyuncu değişikliklerini buna göre yaptık. Pozisyonlar da yakaladık ama rakibin direncini kıramadık. Bizim için önemli çıkarımların olabileceği bir maçı geride bıraktık. Kaybettiğimiz bu 3 puanı telafi etmek adına lige ve her maça yeniden çok iyi odaklanacağız."

Boluspor karşısında takımının tek golüne imza atan Arif Morkaya, bu sezon ilk golüne ulaştı. Morkaya, son golünü 4 Mayıs 2014’te Spor Toto 2. Lig’de Pazarspor’a kaydetmişti.

Haftayı 26 puanla 14. sırada tamamlayan Altınordu, 15 Mart Pazar günü deplasmanda Kayserispor’la karşılaşacak.

AA

Haberin Devamı