Spor Altınsay, Murat Aksu'nun listesinde

Altınsay, Murat Aksu'nun listesinde

Paylaş
Altınsay, Murat Aksu'nun listesinde

Beşiktaş'ta yaklaşan Genel Kurul öncesi başkan adaylarından Murat Aksu'nun, yönetim kurulunda yer vereceğin son isim Gülengül Altınsay oldu

Murat Aksu yaptığı yazılı açıklamada, Gülengül Altınsay’ın ekibe katılmasının çok önemli ve sevindirici olduğunu belirterek, "Beşiktaş camiasının yakından tanıdığı, sevdiği sayın Altınsay, yönetim kurulumuzun hem kadın üyesi olarak hem de Beşiktaş’ı çok iyi bilen gazeteci kimliği ile bizlere başka bir bakış açısı kazandıracaktır. Gülengül Altınsay’a, ekibimize katılımı ve katkıları için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gülengül Altınsay da konuyla ilgili, "Beşiktaş kötü yönetiliyor. Yurt içinde ve yurt dışında saygınlığından sürekli bir şeyler kaybediyor. Bu gidişe (Dur) demek gerek. Bunun için sorumluluk aldım ve harekete geçme gereğini duydum. Çünkü Beşiktaş benim hayatımın çok önemli bir parçası" ifadelerini kullandı.

MURAT AKSU'NUN LİSTESİ

Murat Aksu’nun yönetim kurulu listesinde daha önce açıklanan isimler, Cumhurbaşkanlığı Eski Başdanışmanı ve RTÜK Kurucu Başkanı Ali Baransel, Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Bağfaş Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Gençer, Microsoft Ortadoğu ve Türkiye Başkanlığı’nı da yapan ve dünyada çok uluslu şirketlerde en üst düzeyde yöneticilik yapmış olan Emre Berkin, uluslararası finans dünyasının önde gelen yöneticilerinden Merdan Araz ve Tekstil sanayisinin duayenlerinden sanayici Faruk Pala olmuştu.

Haberin Devamı