Spor Altıntop, Fener'i işaret etti

Altıntop, Fener'i işaret etti

Paylaş
Altıntop, Fener'i işaret etti

Üç büyükler arasındaki 'Hamit Altıntop rekabetinde' Kanarya öne çıktı Bayern Münih'li yıldız 'Türkiye seçeneklerim arasında. Ama Devler Ligi'nde oynamak istiyorum' diyerek Fenerbahçe'yi işaret etti

Transferde rotasını gurbetçilere çeviren Fenerbahçe yönetimi, bu çerçevede çalışmalar yapıyor. 'Gurbetçi futbolcu' deyince de akla Hamit Altıntop geliyor; Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da Bayern Münih'in yıldızını çok istiyor. F.Bahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş'ın da listesinde bulunan Hamit'in 'Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum' açıklaması Sarı-Lacivertli takım bu rekabette rakiplerinin önüne geçirdi. Fenerbahçe de ilk 'göz ağrısı' olan Hamit için yılda 3.5 milyon euro vermeye hazır. Spox.com adlı internet sitesine konuşan Hamit, bu iddiayı doğrular nitelikte sözler sarf etti.

CEZBEDİCİ OLABİLİR

Haberin Devamı

'Hakkımda çok spekülasyon yapılıyor ve bunların bazıları doğru. Bu beni ne derece cezbedecek bilmiyorum ama Türkiye seçeneklerim arasında. Türkiye'ye gelmeyi hiçbir zaman 'olanaksız' görmedim; bunlar yanlış lanse edildi. İşimi takdir eden bir kulübe gitmek, cezbedici olabilir' diyen Hamit'in 'Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum' şeklindeki açıklaması, bir anlamda Fenerbahçe 'yi işaret ediyor.

KAPIYI AÇIK BIRAKTIM

Bayern Münih'teki durumuyla ilgili konuşan Altıntop '4 yılımdan genel olarak memnun değilim. İstikrarsızlık söz konusu. Şu ana kadar kulüpten benimle kimse konuşmadı. Bu yine de başka bir kulübe imza atacağım anlamına gelmez. Kendim için bütün kapıları açık tutuyorum. Şu an rahatım ve tedirgin olmuyorum. İleride, aynaya bakıp 'her şeyi denedim' demek istiyorum' ifadesini kullandı.

RIBERY İLE HACCA GİDECEĞİM

Haberin Devamı

İkizi Halil birlikte oynamak konusuna değinen Hamit, 'Son dönemde işler planladığımız gibi gitmedi. Annem, eskiden kardeşimle karşı karşıya oynadığım zaman rahatsız oluyordu ama bu zamanla geçti. Kazakistan maçında attığım gol nedeniyle aldığım ödülü de anneme verdim' dedi. İnançlı bir insan olduğunu da belirten Hamit, 'İslam'ı tam olarak bilmiyorum ama inançlı bir insanım. Franck Ribery ile birlikte Umre'ye gittim. Müthiş bir duyguydu. İleride Hacca gitmek istiyorum' diye konuştu.