Gündem Amaçları soygun değil maceraymış!

Amaçları soygun değil maceraymış!

Paylaş
Amaçları soygun değil maceraymış!

Şişli'de girdikleri market sahibine silah doğrultup kasada bulunan 150 TL'yi alan 2 kişi, "Amacımız soygun değil, macera yaşamak" dedi

Şişli, Sıracevizler Caddesi Harzemşah Sokak üzerinde bulunan bir markete 27 Mart’ta gelen kimliği belirsiz 2 kişi, silah doğrultarak kasada bulunan 150 TL’yi gasp etti.

Haberin Devamı

Olayın ardından harekete geçen Gasp Büro Amirliği Ekipleri, marketin güvenlik kmaera görüntülerini inceledi. İncelenen görüntülerde, 2 kişi tarafından yapılan silahlı soygun anının saniye saniye kameraya yansıdığı belirlendi.

Görüntülerde kapşonlu bir kişi markete müşteti gibi giriyor. Bir süre raflara bakındıktan sonra kasaya doğru yöneliyor. Bu arada, bir kişi daha kapıdan içeri giriyor. Direkt kasaya yöneliyor ve belindeki silahı çıkararak marketçiye doğrultuyor. Bir süre karşılıklı konuştuktan sonra da kasadan kendilerine verilen parayı alıp kaçıyorlar.

Görüntülerdeki kişilerin kimliklerinin belirlenmesinin ardından Zeytinburnu’nda gerçekleştirilen operasyonlarda zanlılar Burhan G., ile Mustafa K., gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamada zanlıların soygun amaçlı markete girmediklerini, amaçlarının marketçiyi korkutarak macera yaşamak olduğunu söyledikleri öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki zanlı Şişli Adliyesi’ne sevk edildi.

Elvan EZBER/İSTANBUL, (DHA)