Siyaset "Aman yarabbim, söyledi mi bunu?"
Paylaş
"Aman yarabbim, söyledi mi bunu?"

Devlet Bahçeli'nin "Hesaplaşma olmadan, helalleşme olmaz" sözlerini duyan Arınç ne diyeceğini şaşırdı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, ''Hesaplaşma olmadan helalleşme olmaz'' şeklindeki açıklamalarıyla ilgili olarak, ''Aman yarabbim. Allah aşkına söyledi mi bunu?'' dedi.

Haberin Devamı

>> BAHÇELİ: HESAPLAŞMADAN HELÂLLEŞMEM

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı için, parti genel merkezine gelen Arınç, Cumhurbaşkanının görev süresi ile ilgili tartışmalarla ilgili sorulan bir soru üzerine, ''Bu konudaki fikrimi çok önceleri çok defalar söyledim. Şimdi tekrarlarsam ayıp olacak. İnternete girerseniz orada bu konudaki bilgilerin hepsi var'' karşılığını verdi.

Arınç, yeni Anayasa ile ilgili sorulan soruyu, ''Benim çok konuştuğum konuları söylüyorsunuz. Seçim süresince yeni Anayasanın nasıl yapılacağını, bunun için neyin gerekli olduğunu ifade etmiştim. Düne ait ne varsa, dünde kaldı cancağızım. Bugün için yeni sorular varsa ben hazırım'' diye yanıtladı.

Haberin Devamı


Bülent Arınç, ''Sayın Bahçeli'nin, 'Helalleşmeden önce hesaplaşmak gerekir?' şeklinde açıklaması var. Bu konuda neler söyleyeceksiniz'' sorusu üzerine, ''Aman yarabbim. Allah aşkına söyledi mi bunu? Buna cevap için biraz düşünmeliyim. Bu yeni bir konu'' dedi.

Hüseyin Çelik'ten Bahçeli'ye tepki