Mesut Yar Amanın kelle kelle...
HABERİ PAYLAŞ

Amanın kelle kelle...

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi (atv) bizi bir zaman kapsülüne bindirdi ve 10 küsur yıl öncesine götürdü. Ne vardı gittiğimiz o yerde? Kurtlar Vadisi konseyi toplanmış ve ateşli bir tartışmaya girmişti. Birden Memati kardeşimiz cebinden bıçağı çıkarıp “Biz racon kesmeyiz, kafa keseriz” gazıyla konseyden birinin gırtlağını kesmişti... Önceki gün Hızır ve İlyas’ın da içinde olduğu intikam amaçlı konsey toplantısında Ünal Bey arka masadan aldığı palayla kasap esnafı gibi girdi meseleye. Sonra palayı tutuşturdu yancısı Özer’in eline. “Hah şimdi ayvayı yediler, Memati’nin ruhu Özer kılığında geri döndü” diyorduk ki, bölüm sona erdi... Heyecan zirve yapmıştı yapmasına da, bölüm sonunda verilen gelecek bölüm fragmanında kellelerin yerinde olduğunu gördük. Kısacası “cendereden” dönmüştü kelleler... Ne çekti bu konsey tayfası şu palalardan, döner bıçaklarından, falçatalardan be kardeşim; hasbinallah!

O da kanal değiştirdi

Öyle arada kaynasın istemezdim ama haber de yeni ve malumunuz her yeni şeyi önce bu köşeden duyuyorsunuz. Kanal D’de yaz boyu yayınlanan Buyur Buradan Bak isimli skeç programı transfer oldu. Önümüzdeki haftalarda tv8 ekranında yayınlanmaya başlayacak olan programın ekibinde ufak değişiklikler olmuş... Bir önceki sunucu Doğa Rutkay, tercihini Güldür Güldür yönünde kullanınca programın sunucusu da değişmiş doğal olarak. Gerisi mi; buyurup bakacağız artık...

Efsun efsunlanıverdi!

Bir iblisten bir melek çıkardılar ya, helal olsun. Yahu bu Efsun kardeşimiz O Hayat Benim dizisine “fenalar” kadrosundan girmedi mi? Anasıyla bir olup paralara filan çökmek için az uğraşmadı mı? Ne oldu da kızımız bir anda meleğe kesti? Müge’nin canını kurtardı önce. Ardından bir güzellik de Bahar’a yaptı. Peşi sıra Fulya’yı ateşlerden aldı. Şimdi de kaybolan Doruk’u bulabilmek için Müge Anlı kıvamına girdi... Çok kullandığım bir laftır; “İyiler iyi, Allah kötüleri ıslah etsin!”. Dua saysanız kabul oldu a dostlar. Efsun efsunlanıverdi vallahi. Vay be!

GÜNÜN SÖZÜNE DİKKAT!

Günün aforizmasını twitter isimli sosyal paylaşım sitesinden arakladım. Ne yalan söyleyeyim; hem trajik hem de komik. Bakın ne diyor... “Arkadaş ekranda bu kadar izdivaç programı varken neden herkes buralarda yalnızlığını paylaşıyor, anlayamıyorum!”... Doğru söze ne denir? “Günün sözü” denir elbette!

Kurtlar Vadisi’nin ilginç rekoru!

Kurtlar Vadisi internet istatistiki verdi. Buna göre 2015 yılının internet üzerinden en çok izlenen dizisi yine açık ara Kurtlar Vadisi Pusu olmuş... Açık ara derken, rakamı da not düşelim hemen. Dizinin yayınlanan her bölümü Kanal D’nin sitesinde 2 milyon kişi tarafından yeniden izleniyormuş. Youtube isimli video paylaşım sitesinde de 2 milyon izleme alan dizi toplamda 4 milyon kişiyle rekor bir izlenme oranına ulaşıyormuş her hafta. Televizyonun yerini internet almadı şimdilik ama rakamlara bakarsak bu işi Kurtlar Vadisi başaracak gibi duruyor pek yakında!

Hafızamı kaybettim hükümsüzdür!


2015 sonunda dizileri hafıza kayıplarıyla kapatmıştık. Hafızam beni yanıltmıyorsa (!) en son Hatırla Gönül dizisinin Gönül’ünün gidip gelmişti kafası... Geçtiğimiz yıl içinde Beni Affet dizisinden Güllerin Savaşı’na kadar ortadan kaybolan hafızalar geçidine tanıklık etmiştik... Kiraz Mevsimi’nde hem Öykü hem de Mete değişmeli olarak kaybetmişti hafızalarını hatta. Yeni yılda da değişen bir şey olmadı. İlişki Durumu Karışık isimli dizide Ayşegül hafızasını kaybediverdi ve rakip dizilerden doğan boşluğu doldurdu hemen... Hani “hafızasız bir toplum olduk” diye yakınıyoruz ya, en azından diziler için öyle oldu sanırım. Cümleten geçmiş olsun!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder