Magazin Amazon Merve'ye twitter şoku

Amazon Merve'ye twitter şoku

Paylaş
Amazon Merve'ye twitter şoku

Survivor'ın “Amazon” lakaplı birincisi Merve Oflaz twitter'da hüsrana uğradı. Oflaz twitter'da Ezel'in Tefo'su Sarp Akkaya ile yazıştığını sanırken, Akkaya “O ben değilim” diye konuştu

Survivor’da birinciliği kazanarak büyük ödül olan 500 bin TL’yi almaya hak kazanan “Amazon” lakaplı Merve Oflaz da twitter kurbanları arasına girdi. Oflaz “Ezel” dizisinde Tefo karakterini canlandıran Sarp Akkaya’ya olan hayranlığını her fırsatta dile getiriyordu. Bunun üzerine Sarp Akkaya, twitter’dan Oflaz’la yazışmaya başladı. Hatta Oflaz, hayran olduğu Akkaya ile MFÖ konserine gitmek için de sözleşti. Ancak bir süre sonra gerçek ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Akkaya adıyla Oflaz’la yazışan kişi aslında Akkaya’nın adıyla mesajlaşan başka biriydi. Mesajlaştığı kişinin Akkaya olmadığını öğrenen Oflaz şoke oldu. Hiçbir sosyal paylaşım sitesinde üyeliği olmadığını belirten Sarp Akkaya şöyle konuştu:

“Kimse benim adıma hesap açanlara inanmasın. Twitter‘da da Facebook’ta da yokum. Merve Hanım’la tanışmıyoruz. Onu hiç görmedim. Sanal ortamda benim adımı kullananların sapkın fikirli olduğunu düşünüyorum. Onun için bu kişiyi ciddiye alıp bir yorum yapmaya gerek duymadım. Ancak konu benim adımı kullanarak dolandırıcılık gibi suçlara doğru giderse savcılığa başvurup gerekeni yaparım.”

ANNESİNE MALUM OLMUŞ

Öte yandan dün sabah “İkinci Sayfa” programına konuk olan Oflaz, hayatında attığı en cesur adımın 16 yaşında diline piercing taktırmak olduğunu anlattı. Oflaz, “Ailem kızar diye bunu onlardan sakladım. Bir gece annem kalkıp odama geldi. ’Kalk rüyamda seni gördüm, dilinde delik vardı, bana hemen dilini göster’ dedi. O anda korkudan piercing’i yutmayı bile düşündüm. Annem gördü ve bütün ev ayağa kalktı” dedi.

Haberin Devamı