Magazin Amber Rose’un evine hırsız girdi

Amber Rose’un evine hırsız girdi

Paylaş
Amber Rose’un evine hırsız girdi

Wiz Khalifa'nın eski eşi, 33 yaşındaki ABD’li oyuncu, model ve striptizci Amber Rose’un evine gece hırsız girdiği öğrenildi

Los Angeles’taki lüks evine gece saatlerinde herkes uyurken bir veya birkaç hırsızın girdiği öğrenildi ve bunu ilk fark eden de Amber Rose oldu. TMZ, hırsızın eve girip çıktığı keşfedilmeden dört saat önce evin içerisinde olduğu ve olayın gerçekleştiği sırada Amber Rose’un oğlu, annesi, asistanı ve korumasının da evde olduğunu belirtti.

Kolluk kuvvetleri ev çevresinde ve içinde yaptığı incelemelerden sonra, hırsızın büyük olasılıkla tek kişi olduğunu ama dışarıdan da bazı kişiler tarafından yönlendirildiği ve izlendiği belirtildi.

Üstelik hırsızın evin içerisine mutfakta bulunan bir pencereden girdiği tespit edildi. Pencerenin açık veya arızalı olmadığını belirten ev sakinleri hırsızın pencereyi kırarak içeri girdiğini belirtti. Henüz günün ilk saatlerinde uykusundan kalkan Amber Rose tuvalete giderken mutfaktaki pencerenin kırık olduğunu fark etmiş ve hemen evdekileri uyandırmış. Ardından ise polisleri eve çağıran Amber Rose incelemelerin henüz yapıldığını belirtti.

Evde bulunan bir kasayı çalmaya çalışan hırsızın başarısız olduğu da belirtildi.

Haberin Devamı