Gündem Ambulans yerine bagajda gitti!

Ambulans yerine bagajda gitti!

Paylaş
Ambulans yerine bagajda gitti!

Durumu ağır olan yaralı, 15 dakikalık beklemeye rağmen ambulans gelmeyince bir aracın bagajında hastaneye götürdü

İddiaya göre, Atatürk Havalimanı içinde otopark parası vermemek için, havalanına geç girmek isteyen Vasilev Georghe Todorov, cipini yolun kenarına çekerek beklemeye başladı.

Sevgilisi olduğu belirtilen kadınla kavşakta bekleyen Todorovun kullandığı cipe Erhan Yıldız'ın kullandığı motosiklet arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayan Yıldız yola savruldu.

ADRESİ YANLIŞ VERMİŞLER!

Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve ambulansa bildirdi. Ancak yanlış adres tarifi nedeniyle ambulans ve polis ekipleri olay yerine bulamadı. Bu sırada Yıldız'ın olay yerine gelen bir arkadaşı sinir krizi geçirdi. Arkadaşının başında ağlayarak feryatlar eden bu kişi, telefonla aradığı ambulans ve polis ekiplerinden yardım istedi.

Haberin Devamı


BAŞINI GÖĞSÜNE KOYDU

Acılı arkadaşı vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştılar ancak başarılı olamadılar. Arkadaşının yanında ağıtlar yakan kişi, arkadaşının göğsüne başını koyarak beklemeye başladı. Bu kişi daha sonra gelen telefonla arkadaşlarına kaza yerini haber verdi. Yıldız'ın arkadaşları olay yerini polis ve sağlık ekibinden önce bulmayı başardı. Ancak yaklaşık 15 dakika beklemeye rağmen ne ambulans geldi ne de polis. Bunun üzerine Yıldız, çevrede toplanan vatandaşlar tarafından bir otomobilin bagajına arga tulumba bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Yıldız'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi

Hasan YILDIRIM-İSTANBUL DHA