Gündem Ambulansta tetiğe bastı ama...

Ambulansta tetiğe bastı ama...

Paylaş
Ambulansta tetiğe bastı ama...

İntihar girişiminde bulunan adam güç bela ikna edilip tüfeğiyle birlikte ambulansa alındı. Ancak 37 yaşındaki adam burada tetiğe bastı. Polisin refleksi bir can kurtardı

Adana'nın Kozan ilçesinde çocuğu olmadığı için ailevi sorunlar yaşayan ve bu yüzden av tüfeğiyle intihar girişiminde bulunan 37 yaşındaki İbrahim Kula, ikna edilerek tüfeği çenesinin altında tutarak bindirildiği ambulansta tetiğe dokundu. Onu ikna etmek için yanında bulunan Komiser Uğur Uçar, ani bir refleksle tüfeğe vurunca saçmalar Kula'nın yüzünü sıyırıp geçti.

Haberin Devamı

Irmak Caddesi'ndeki Kozan Sineması önüne saat 10.40'da gelen evli ve çocuğu olmadığı için ailesiyle sorunlar yaşayan İbrahim Kula, çenesinin altına av tüfeği dayayarak intihar edeceğini söyledi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, güvenlik önlemi alıp, herhangi bir işte çalışmayan Kula'yı ikna etmeye çalıştı.

'ORGANLARIMI BAĞIŞLAYIN' DİYE BAĞIRDI

Yaklaşık 1 saat direnen Kula, "Bu dünyada bir işe yaramadım. Organlarım bağışlansın" diye bağırdı. Hastaneye götürülme teklifini kabul eden Kula, çenesinin altına dayadığı av tüfeğiyle ambulansa bindirildi. Bu şekilde Kozan Devlet Hastanesi'ne getirilen Kula, ambulanstan inmedi. Ambulansa binen Kozan Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser Uğur Uçar, çocuğu olmadığı için ailevi sorunlar yaşayan Kula'yı ikna etmeye çalıştı.

Yaklaşık 1 saat ambulansta bekleyen Kula, tetiğe dokunduğu an, Uçar da ani bir reflekse tüfeğe eliyle vurdu. Saçmalar yüzünü sıyıran Kula, hemen Acil Servis'e götürülerek tedaviye alındı. Komiser Uçar'ın ani hamlesiyle ölümden dönen Kula, yapılan ilk müdahalenin ardından Adana'ya sevk edildi.

Haberin Devamı

Daha önce de bıçakla boğazını kesmeye çalışan bir kez de iple kendini asmak isterken engellenen Kula'nın çocuğu hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Yaşar KORKUSUZ / KOZAN(Adana), ( DHA )

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5656","5656","201106","5656-6.jpg");