Dr. Haydar Dümen Ameliyattan sonra erkeklere ilgi duyuyorum
HABERİ PAYLAŞ

Ameliyattan sonra erkeklere ilgi duyuyorum

Haberin Devamı

35 yaşında erkekliğim biter mi?

Selam Haydar Bey, öncelikle yazılarınızı dikkatlice okuyorum. Biz gençlere yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Hocam, 21 yaşında bir erkeğim ve haftada 4-5 kez bazen de 7 kez mastürbasyon yapıyorum. Bir arkadaşımla bu konu hakkında konuştum. Bana “Deli misin, ne yapıyorsun? 35 yaşında erkekliğin biter” dedi. Ben kulaktan dolma şeylere pek inanmam. Yine de şüphelendim. Beni bu konu hakkında aydınlatırsanız çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler.

CEVAP Değerli okurum, bunca telaş, bunca araştırma, bunca soruşturmaya gerek yok. Zararlıdır, yararlıdır diye ince logaritmatik hesaplara da girmenin anlamı yok. Mastürbasyon yapmamak da doğru değil. Kadın-kız arkadaştan mahrum bir ülkede, belirli bir ölçüde bu ihtiyacın tek giderilme yolu mastürbasyon ise, tabii ki yapmayın desek de yapılacak. Bu son derece basit bir mantık ve sağlık yorumu. O zaman iş geliyor sayıda düğümleniyor. Benim doktor olarak biraz irade isteme hakkım var. Haftada 3 kez üzerinden gel seninle el sıkışalım.

Çok çabuk ereksiyon oluyorum


Sevgili Haydar Hocam, 16 yaşındayım. Çok çabuk ereksiyon oluyorum ve bu beni bazen çok utandırıyor. Güzel birisini gördüğümde penisim sertleşiyor. Bir de aklınızın alamayacağı kadar çok mastürbasyon yapıyorum. Lütfen bana bir çare gösterin. Bunun için ne yapmam lazım? RUMUZ: AFYONLU_BOSTR

CEVAP Sevgili okurum, bunun yanıtı bilinen bir fıkradan geçiyor. Karadeniz’deki köylerden birinin üzerinden bir uçak geçiyor. Çocuk ilk defa uçak görüyor. Babasına “Bak gökyüzünden kocaman bir şey geçiyor” diyor. Baba, oğluna “Elleşme lan geçsin” diye yanıt veriyor. Aklımın alamayacağı kadar değil, aklımın alacağı kadar mastürbasyon yap. Öteki sorunun yanıtı aynı. Karadeniz’deki babanın oğluna söylediği gibi olacak. Elleşme. O sonunda kendi düzenini sağlar.

Bütün kızlarla birlikte olmak istiyorum

Merhaba Hocam, yazılarınızla bizim yolumuzu aydınlattığınız için teşekkür ederim. 22 yaşında, üniversite öğrencisi bir gencim. Bugüne kadar birçok kızla ilişkim oldu ama düzenli bir ilişki kuramıyorum. Çıktığım kızlarla ilişkiye girdikten sonra bana basit geliyorlar. Cinsel açıdan bir doyumsuzluğum var. Önüme çıkan bütün fırsatları değerlendiriyorum. Çoğu zaman kız arkadaşlarımı aldatıyorum. Hocam, ben neden tek eşli olamıyorum? Bütün kızlarla birlikte olmak istiyorum. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: AKBABA

CEVAP Sevgili yavrum, önce şu yol aydınlatma olayı için teşekkürlerimi sunarım. Ancak bizim projektörler de, aydınlatma lambaları da zaman ayarlı. Bu nedenle, kendinizi düşünürken bizleri de düşünün. Şöyle ki “Ya bu hocanın alternatifi kim olabilir?” diye soru çıkarsa karşınıza ve eğer cevabı bulamazsanız, ben söyleyeyim. Çünkü alternatifimi buldum. Hem de 3 tane. 1) Akıl 2) Doğanın düzeni 3) Kişinin kendisini keşfetmesi. Eğer sizler de ışıklarınızı yakarsanız, ben de önde tıpkı Dijoyen’in feneri gibi dururum. Türk gençleri ve insanları olarak yolları doldurarak bu çağdaş bilimin ışığında bir yürüyüşe geçsek. Düşünüyorum da Avrupa Birliği (AB) bize hemen kapılarını açar. Uzatmayayım, o kadar çok ışık yaktınız ki, birden hayale kapıldım, gözlerim kamaştı. Gitmem gereken yoldan, yani senin sorunundan saptım, ülkenin sorunlarına doğru yol almaya başladım.

Ülkenin sorunları dedim de, siz gençler bu ülkenin sorunlarını düzeltmek için nöbete geçtiniz, görev üstlendiniz. Ama görüyorum ki sen, elinde tırpan buğday biçer gibi ne kadar genç kız varsa tırpanlıyorsun. Bir başak yere düşüyor “Bu kılçıklı” diyorsun. Ötekini alıyorsun “Bunun taneleri dolgun değil” deyip atıyorsun. Dördüncü, beşincisini “Aman belki daha da iyisi vardır” diye bir kenara fırlatıyorsun. Ama o başaklar topraktan çıkıp buğday sapı ve kellesi olana kadar sahibi, doğa, yağan yağmur, esen yel ve topraktaki gıdalar el ele veriyor. Böylece ortaya ürün çıkıyor. İşte orada sen, bir tür katliam yapıyorsun. Bu bir. İkincisi, şu kızları basit bulman. Yavrum, kolayı var. Kızlar basit mi değil mi, bunları ilişkiye girmeden ölç, biç, tart. Kültürünü, bilgisini, asaletini, estetiğini öğren. Ondan sonra yanılgı payın olursa kusuru onlarda arama, kendini suçla. Gelelim şu tek eşliliğe; yukarıda doğa düzeninden söz ettik. Doğada, yaşamı güce bağlı olan iri kıyım hayvanlar çok eşlidir. Kurtlar, deniz ayıları ve aslanları, geyikler, boğalar, atlar, keçiler, koçlar gibi.



Eğer kişi, bu işi, gücüyle orantılarsa doğa dengesinde önümüze bu sayfa açılır. Ancak yapısı ve yaşamı baştan sonra estetiğe, sese, güzelliğe programlı canlıların hepsi tek eşlidir. Kanaryalar, kuğular, güvercinler, kumrular, kırlangınçlar, leylekler ve daha aklınıza gelebilen bütün güzel kuşlar. Şimdi önümüze iki yol açılıdı: Güç ve estetik. Hangisini seçelim? İki arkadaştan biri mahallenin uçarı çapkını. Diğeri daha sakin. Ne zaman arkadaşı bir kızı beğenip evlenmeye kalksa uçarı çapkın “Bu olmaz, yengen olur” diye engelliyor. Üç-beş böyle derken, günün birinde uçarı çapkın sırılsıklam aşık oluyor. Arkadaşına “Öldüm, bittim. Hemen evleneceğim” diye dert yanıyor. Arkadaşı hışımla masadan kalkıyor “Olamaz” diye bağırıyor. Uçarı “Nedenmiş o?” diye soruyor. Arkadaşı cevap veriyor: “Yengen olur.” Değerli okurlarım, bu dünya etme bulma dünyasıdır.

Geçirdiğim ameliyattan sonra erkeklere ilgi duymaya başladım



Merhaba Sayın Hocam, ben bir ameliyat geçirdim ve o ameliyattan sonra kızlara ilgi duymamaya başladım. Artık erkeklere daha farklı bakıyorum. Bu yüzden arkadaşlarımı kaybetmeye başladım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu sorunumu kimseyle paylaşamıyorum. Ne olur bana yardımcı olun. 2 aydır psikoloğa gidiyorum ama bir faydasını görmedim. Sizce benim erkeklere ilgi duymam normal mi?

CEVAP Değerli okurum, ne ameliyatı geçirdin? Böyle bir şeyin olabilmesi için beyin ameliyatı geçirmiş olmalısın. Ya da cinsellikle ilgili hormonal üretim merkezlerinin ters yönde çalışması lazım. Bana göre ortada bir sebep yokken sen adeta bir sebep yaratmışsın. Sanıyorum, korku ve kuşkudan, aktif olmaktan çok pasif olmaya doğru kaçış için bu mazareti kullanıyorsun. Aman ha! Düşünce olarak da girdiğin yoldan geri dön. Ve bir adım daha atma. Yoksa hayatın kararır.

5

Sıradaki haber yükleniyor...
holder