Candaş Tolga Işık Amerika ne diyor?
HABERİ PAYLAŞ

Amerika ne diyor?

Haberin Devamı

Ne diyor Amerika? “Savunma sistemini bana sorup dizayn edeceksin. Misal, füze mi alacaksın? Çin’den, Rusya’dan değil, benden alacaksın.”



Başka ne diyor?
“Suriye’de PKK-YPG ile çalışacağım. Onlara silah vereceğim, o silahlarla PKK Türkiye’de kan dökecek, buna itiraz etmeyeceksin.”



Başka?
“Ülkende darbe girişiminde bulunup insanların üzerinden tankla geçen terör örgütünün liderine kapılarımı açacağım, bunu sorun etmeyeceksin.”



Başka?
“Ben etrafında ne kadar ülke varsa yangın yerine çevirirken, sen de İncirlik’i açık tutup benim güvenliğimi sağlayacaksın.”



Başka?

“Türkiye’de düzenli aralıklarla askeri, siyasi ya da ekonomik darbe yapacağım, her seferinde ben yapmamışım gibi davranacağım sen de bunu yiyeceksin”



Peki, şimdi Reza Zarrab davasında ne diyor Amerika? Türkiye ve İran gibi bin yıldır komşu iki devlete, “Ticaretinizi, hukukunuzu benim belirlediğim şartlarda, benim icazetimle yapacaksınız” diyor.

Reza Zarrab denen rüşvetçiyi de onun kurduğu rüşvet zincirinden nemalananları da savunacak değiliz. Reza da besledikleri de yerin dibine batsın!

Ama Amerika’nın bir üçkağıtçıyı itirafçı yapmak suretiyle Türkiye’ye kurduğu tezgahı görmek ve karşı gelmek zorundayız.



Biri Amerikalılara anlatsın: Türkiye Amerika’nın müttefiki, şamar oğlanı değil.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder