Dünya Amerika'daki Türk elçiliğinde moda rüzgarı esti

Amerika'daki Türk elçiliğinde moda rüzgarı esti

Paylaş
Amerika'daki Türk elçiliğinde moda rüzgarı esti

Giyim markası Sarar'ın yeni sezon ürünlerinden oluşan koleksiyonu Washington Büyükelçiliği Konutu'nda defileyle sergilendi

Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Namık Tan ve eşi Fügen Tan’ın ev sahipliği yaptığı defileye ABD Kongresi üyelerinin danışmalarının da aralarında bulunduğu çok sayıda seçkin konuk ve moda çevreleri katıldı. Sarar’ın 2013-2014 sonbahar-kış sezonunun örneklerinin yer aldığı koleksiyonda gece ve takım elbiseleri ve ceketler gibi 40 parça kıyafet izlenime sunuldu.

Haberin Devamı

Pek çok farklı desenin kullanıldığı kıyafetler, defileyi izleyenlerin beğenisini kazandı. Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, ev sahipliği için Büyükelçi Tan ve eşine teşekkür ederek, "Defilemiz gerçekten çok büyük ilgi gördü, güzel bir defile oldu. Onun için çok mutluyum. Eskişehir gibi bir yerden çıkıp Amerika’da mağazalar açıp böyle defile yapacağımızı hayal ederdim. Allah’a şükürler olsun hayallerim gerçek oldu. Bayan giysimiz burada çok beğenildi" diye konuştu.

Türk markasını dünyaya tanıtmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Sarar, başkent Washington’da önümüzdeki günlerde ikinci mağazayı açacaklarını ifade etti. Sarar, hedeflerinin 2023 yılına kadar ABD’de 100 mağazaya ulaşmak olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı

AA