Anadolu’nun vazgeçilmezi Uzunlar Kebap

23 Temmuz 2018, Pazartesi 12:32
Lezzet yolculuğuna küçük bir el arabası ile 1986’da çıkan Uzunlar Kebap, şimdilerde Anadolu Yakası’nın en meşhur adreslerinden biri.

Lezzet yolculuğuna küçük bir el arabası ile 1986’da çıkan Uzunlar Kebap, şimdilerde Anadolu Yakası’nın en meşhur adreslerinden biri. 

Pendik’te dört tane olmak üzere Kartal, Tuzla ve Emirli’de şubeleri bulunan mekan, müşterileriyle başka lokasyonlarda da buluşma hazırlıklarına devam ediyor. Sadece kebap değil, pideden kahvaltıya, salatadan tatlıya zengin bir menüye sahip olan Uzunlar Kebap’ın en önem verdiği şey ise müşterileriyle samimi bir iletişim kurmak.

Markasını “Geçmişten günümüze uzanan lezzet” olarak tanımlayan Kemal Öz, Uzunlar Kebap’ı “Etlerimizi Tekirdağ’da bulunan çiftliğimizde üretiyoruz. Kalite ve doğallığa çok dikkat ediyoruz. Baharatlarımızı özel olarak Antep’ten getiriyoruz.

Özellikle kebaplarda günde iki kere üretim yapıyor, böylece tazeliği koruyoruz. Güzel bir iş yapıyoruz ve işi sevgimizi katıyoruz, sonra bu hale geliyor” sözleriyle anlatıyor.


GÜNCEL HABERLER