Çikolatada sağlıklı alternatif glutensiz çikolata

23 Temmuz 2018, Pazartesi 11:25
Glutensiz çikolata rüzgarı BOLÇİ Beyoğlu’nda esiyor

İki kişiyle başlanan yolculukta bugün 8 ülkeye ihracat yapan bir firmaya dönüşen BOLÇİ, özel üretimi, doğal içeriği ve sunumuyla dikkat çekiyor. Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi ve Galatasaray’da iki şubesi bulunan çikolatacı, tatlı düşkünleri için adeta bir cennet.

Müşterilerini mağazaya girer girmez baş döndüren çeşit çeşit çikolatalarla karşılayan BOLÇİ, çikolatalarını glutensiz ve glikozsuz üretmesiyle de en büyük tercih sebebi.

Sağlıklı çikolatalar

Özellikle son dönemlerde gluten ve glikozun sağlığa zararlarına karşı artan bilinç ile hareket eden çikolatacı, ziyaretçilerine sağlık endişesi olmadan gönül rahatlığı ile tüketebilecekleri çikolatalar sunuyor.

Klasik Beyoğlu çikolatasını gluten ve glikoz barındırmadan üreten sayılı yerlerden olan BOLÇİ, bir marka haline getirdiği Bolu çikolatasını bitter, sütlü, beyaz çikolata kaplı, fındıklı, bademli, Antep fıstıklı, cevizli ve yer fıstıklı gibi sayısız çeşitleriyle vitrininde sergiliyor.


GÜNCEL HABERLER