Geleneksel Türk mutfağında değişimin öncüsü: Köşebaşı

20 Temmuz 2018, Cuma 17:52
Köşebaşı 23 yıldan beri sizlerle...

Klasik kebap restoranı yıkarak bir devrim yaratan ve geleneksel Türk mutfağında değişimin öncülüğünü üstlenen Köşebaşı, 1995 yılından bu yana Adana ve Tarsus yöresi et yemeklerinin geleneksel modern bir sunumla günümüze taşımaya devam ediyor...

Köşebaşı, 1995 yılından bu yana Adana ve Tarsus yöresi et yemeklerinin geleneksel lezzetlerini modern bir sunumla günümüze taşıyarak dünyanın en iyi 50 restauran listesinde Türkiye’yi te>

Köşebaşı ortaklarından Ali Akkaş yılların deneyimiyle bir Türk markasını dünyaya duyurmanın haklı gururunu yaşadığını her fırsatta dile getiriyor...

GÜNCEL HABERLER