İtalyan mutfağında Ankaralıların yeni vazgeçilmezi Rossetti

23 Temmuz 2018, Pazartesi 12:09
İtalyan mutfağı tutkunları Rossetti'de buluşuyor...

Mutfaktan dekorasyonuna kadar mekânın her detayıyla özenle ilgilenen kadın girişimci Endüstri Mühendisi Selbin Rossetti, uzun yıllar ağır sanayide üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra yıllardır hobi olarak ailesine ve dostlarına yaptığı yemekleri kendi soyadıyla kurduğu Rossetti’de İtalyan mutfağını tutkunlarıyla buluşturdu.

Misafirlerini lezzetli yemekleri ve özenli hizmetiyle ağırlayan Selbin Rossetti, mutfakta kullandıkları birçok ürünü Türkiye’nin dört bir yanından doğrudan getirttiğini ve alışverişlerini kendi mutfağına yapar gibi büyük bir özenle yaptığını söyledi.

Selbin Hanım, “Daha şimdiden müdavimleri olan Rossetti, bizim için bir restoran olmaktan öte; misafirlerimizi keyifle ağırlamaktan gurur duyduğumuz bir lezzet mekânı ve buluşma noktası oldu” şeklinde konuştu.

İşini aşkla yaptığını söyleyen Selbin Hanım, Rossetti’de yeni dostlar edindiğini ve yıllardır görmediği değerli dostlarını yeniden görme fırsatı bulduğu için de çok mutlu olduğunu ifade etti.


GÜNCEL HABERLER