Gündem Ana sınıfında facia

Ana sınıfında facia

Paylaş
Ana sınıfında facia

6 yaşındaki Efe, ana sınıfının tuvaletindeki lavaboya asıldı. Lavabo kırıldı ve parçalar Efe'yi öldürdü

İstanbul Maltepe’deki Adatepe İlköğretim Okulu’nun ana sınıfında okuyan 6 yaşındaki Efe Boz dün oyun olsun diye tuvaletteki lavaboya asıldı. Birden kırılan lavabonun parçaları Efe’nin üzerine düştü. Kırık lavabo parçaları Efe’nin boynunu kesti. Öğretmenleri Efe’yi okulun hemen yanında bulunan Kızılay Tıp Merkezi’ne götürdü.

OKULDA PANİK YAŞANDI

Durumu ağır olan Efe, Kartal’da tam teşekküllü bir hastaneye sevk edildi. Çok kan kaybettiği belirlenen Efe kurtarılamadı. Okulda ise tam bir panik yaşandı. Minikler, Efe’yi kanlar içinde görünce şok geçirdi. Çığlıklar atan ve ağlayan çocukları öğretmenler yatıştırmakta zorlandı. Haber duyulunca veliler de okula koşup çocuklarını eve götürdü.

6 yaşındaki Efe, ana sınıfının tuvaletindeki lavaboya asıldı. Lavabo kırıldı ve parçalar Efe’nin üzerine düştü. Kırık lavabo parçalarının boğazını kestiği minik Efe öldü.

Haberin Devamı

VELİLER TEDİRGİN

Efe Boz'un hayatını kaybetmesinin ardından veliler, tedirgin oldu. Okulda normal eğitim devam ederken ana sınıfı Pazartesi gününe kadar tatil edildi.

Adatepe, Dumlupınar İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencisi 6 yaşındaki Efe Boz, tuvaletteki lavabonun kırılarak boynunu kesmesi yüzünden dün hayatını kaybetmişti. Olayın duyulmasının ardından tedirgin olan veliler, sabah saatlerinde çocukları okul kapısına kadar getirip, öperek ayrıldı.

Okul bahçesinden içeriye alınmayan veliler ile görevliler arasında tartışma çıktı. Polis ekipleri okul çevresinde önlem aldı. Kaza nedeniyle bazı veliler okul yönetimini suçladı. Kazanın ardından çok tedirgin olduğunu söyleyen bir veli, “Olayın duyulmasının ardından çocuklarımızın psikolojisi bozuldu. Çocuğum sabaha kadar ağladı” dedi.

Haberin Devamı