Spor Anadolu Efes'in sahası belli oldu

Anadolu Efes'in sahası belli oldu

Paylaş
Anadolu Efes'in sahası belli oldu

Anadolu Efes Spor Kulübü'nün 2017-2018 sezonundan itibaren iç saha maçlarını oynayacağı salon belli oldu

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi karşılaşmalarını, yeni sezon itibarıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynayacak. Anadolu Efes'in 2017-2018 sezonu kombinelerinin satışı ise www.tixbox.com.tr üzerinden devam ediyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü'nün Abdi İpekçi Spor Salonu'ndan sonraki evi Sinan Erdem Spor Salonu oldu.

Kulübün yeni salonu belli olmamasına rağmen kombinelere büyük ilgi gösteren ve şimdiden bir önceki sezonun kombine sayısının üzerinde talep oluşturan taraftarlar, takımlarını Sinan Erdem Spor Salonu'nda destekleyecek.

SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Anadolu Efes'in 2017-2018 sezonu boyunca basketbolseverlere konforlu ve eğlenceli bir maç deneyimi sunacağı Sinan Erdem Spor Salonu'na yapılan geçişle birlikte yeni sezon kombinelerinin satışları devam ediyor.

Anadolu Efes Fan Club üyeleri, Sinan Erdem Spor Salonu için yapacakları kombine alışverişlerinde de yüzde 20 indirimden yararlanma hakkına sahip olacak.

Basketbolseverler, iOS App Store ve Google Play Store üzerinden Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması'nı indirerek saniyeler içerisinde Fan Club üyesi olabiliyor.

DAHA ÖNCE SATIN ALINAN KOMBİNELER GEÇERLİ OLACAK


2017-2018 sezonu öncesinde ilk olarak Abdi İpekçi Spor Salonu için satışa sunulan kombineler, kombine alınan tribün kategorisine eşdeğer olarak Anadolu Efes'in Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki maçları için de geçerli olacak.

DHA

Haberin Devamı