Spor Anadolu kulüpleri tek çatıda birleşiyor

Anadolu kulüpleri tek çatıda birleşiyor

Paylaş
Anadolu kulüpleri tek çatıda birleşiyor

Anadolu kulüpleri tek çatıda birleşiyor

Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak’ın, basın toplantısı düzenleyerek Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) "güven tazeleme" çağrısında bulunması, olası bir seçime karşı Anadolu kulüplerini birleştiriyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile TFF Başkanı Mahmut Özgener arasında son günlerde yaşanan gerginlik, TFF’nin Haziran ayında yapılacak Mali Genel Kurulu öncesinde tansiyonu artırdı.

Turkcell Süper Lig, Bank Asya 1. Lig ile TFF 2. ve 3. liglerinde mücadele eden Anadolu kulüplerinin, ortak tavır belirleyerek olası bir seçim durumunda etkinlik kazanmak amacıyla "Anadolu Kulüpler Birliği" kurulması yönünde çalışmalara başladığı öğrenildi. Birliğin kuruluş çalışmaları için de Ankaragücü Kulübü Asbaşkanı Ayhan Atalay’ın görevlendirildiği ifade edildi.

Atalay’ın, olası bir seçimde oy potansiyeli oluşturmayı, Anadolu kulüplerine maddi ve manevi destek sağlamayı amaçlayan birliğin kuruluşuna yönelik görüşmelere başladığı bildirildi.

Haberin Devamı