Gündem Analar ağlıyor

Analar ağlıyor

Paylaş
Analar ağlıyor

Şırnak'ta ve Hakkari'de dün iki askerimiz PKK'lı teröristlerin döşediği mayınlara basarak şehit oldu. Cenazelerde yine anaların, eşlerin gözyaşları ve feryatları yürekleri dağladı

KALLEŞ PKK’NIN MAYINLARI

Hakkari Dağlıca Tabur Komutanlığı’na önceki gün PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda Uzman Çavuş Metin Can ile Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu şehit olmuştu.

Bu saldırıyı düzenleyen teröristlere karşı Dağlıca’da yürütülen operasyonda dün bir çavuş PKK mayınına basarak şehit oldu.

Şırnak Uludere’de de devriye gezen askerlerin geçiş yoluna döşenen PKK mayınının patlaması sonucu Er Emin Şener şehit düştü.

ANNE KÜRTÇE AĞIT YAKTI

Terhisine 3 ay kala şehit olan Er Emin Şener’in Van’da yapılan cenaze töreninde annesi Saime Şener, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak Kürtçe ağıtlar yaktı.

Türkiye, PKK terörüne sadece son 11 günde 13 şehit verdi. 12 askerimiz de yaralandı. ‘Anneler Günü’nün kutlandığı bugün ne yazık ki şehit anneleri yine gözyaşlarına boğulacak.

HOŞGELDİN ANNECİĞİM

Şehit düşen evlatlarının acısını ilk günkü gibi yüreğinde hisseden şehit anneleri, ‘Anneler Günü’ne buruk giriyor. Sivas’ta dün evladını şehit veren Selvinaz Akkaş, Anneler Günü nedeniyle oğlunun şehitlikteki mezarına koştu.

Selvinaz Akkaş, mezartaşındaki gülen fotoğrafıyla ‘Hoşgeldin Anneciğim’ dercesine bakan oğluna bakıp gözyaşı döktü.

Isparta’da yaşayan Elife Armağan da 1999’da Şırnak’ta şehit düşen oğlu Hacı Sağlam’ın fotoğrafını 11 yıldır elinden düşürmüyor.

Anne Elife Şahin “Bana verilecek en güzel hediye evladıma bir kez daha sarılabilmek. İmkan olsa da onu tekrar koklayıp, öpsem” diyerek gözyaşı döktü

2