Spor Anderson Talisca geleceği hakkında konuştu!

Anderson Talisca geleceği hakkında konuştu!

Paylaş
Anderson Talisca geleceği hakkında konuştu!

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, geleceği hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın süper orta sahası Brezilyalı Anderson Talisca, Ntv Spor'da yayınlan Spor Aktüel programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Talisca'nın açıklamaları şöyle:

"AİLEM BURADA ÇOK MUTLU"


Trafikte insanların araçlarından inip hazır ol duruşuna geçmesine şaşırdım. Daha sonra 10 Kasım ile ilgili bilgileri öğrendim. İnsanların tarihlerine sahip çıkması çok güzel. İnsanlar Türkiye'de tehlike var diyordu ancak burada tehlike yok. Ailem burada çok mutlu. Yemekler de çok güzel.

"HAKSIZLIĞA UĞRADIM"


Benfica'nın gözlemcisi beni keşfetti ve Benfica'ya kazandırdı. Portekiz Avrupa'ya giriş için çok öenmli bir ülke, benfica da çok büyük bir takım. Aslında Benfica'da iyi bir sene geçirdim ama ikinci senemde teknik direktör değişikliği nedeniyle ilk senemde bulduğum forma şansını bulamadım. Orada haksızlıa uğradım. Beşiktaş'ın bana verdiği şans kadar orada şans veilseydi çok daha başırılı olaiblirdim.

ALTYAPI OYUNCULARINA ŞANS VERMEK LAZIM


Altyapı oyuncuları kulüplerin organik meyveleri aslında. Onlara daha çok şans verilmesi lazım Beşiktaş altyapısından bizimle antrenmana çıkan bir çok genç var. İlerleyen zamanlarda kadroda yer bulacaklardır. Ben de Adriano, Pepe ve Quaresma gibi isimlerden bir çok şeyler öğreniyorum. İlk geldiğimde altyapıdan kaç oyuncu var diye sormuştum. Beşiktaş bunu düzene soktu. İlerleyen zamanlarda daha fazla oyuncuyu görebiliriz.

İLK TERCİHİM BEŞİKTAŞ


Gelecek ile ilgili çok fazla plan yapmıyorum. Büyük kulüpler, büyük antrenörlerin ilgisi beni mutlu ediyor ama şu anda Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve Beşiktaş'a minnettarım. Elimden geldiği kadar Beşiktaş'ın şerefli formasını terletmek istiyorum. Birinci tercihim Beşiktaş'ta kalmak. Ama durumum biraz karışık. Kulüplerin birbirini anlaması gerekiyor. Benfica beni anlar mı? Bilemiyorum. Ben ne kadar istesem de kendi isteğimin bir sonuca ulaşmayacağını biliyorum.Benfica ile maaş sorunum vardı. Beşiktaş formasıyla orada attığım golden sonra hissettiklerimi söyledim. Taraftarlar doğal olarak kızdı. Fakat yöneticilerin yaptıkları benim özel hayatımı etkilemişti.

Vincent Aboubakar büyük bir golcü. Maçtan sonra bizim soyunma odamıza gelmesi eleştirildi ama çok iyi arkadaşlığımız vardı. Ona haksızlık yapıldı. Şampiyonlar Ligi'nde gruba maç maç bakıyoruz. Bu şekilde yaklaşarak 10 puan toplamayı başardık.

Haberin Devamı