Bilim - Teknoloji Andoid için 4 "yeni galeri!"
Paylaş
Andoid için 4 "yeni galeri!"

Android'li cebinizdeki galeri uygulaması hoşunuza gitmiyorsa, işte onun yerini alacak 4 alternatif!

Telefonlarımız, fotoğraf çekmek, aynı zamanda onları görüntülemek için kullandığımız cihazların başında geliyor. Cebinizle birlikte yüklü gelen galeri uygulaması sizi memnun etmiyorsa, Google Play'de birçok alternatifin bulunduğunu hatırlatmak isteriz. İşte Android için en iyi galeri uygulamalarından dördü.

QuickPic

QuickPic sizi uğraştırmadan, tam beklediğiniz gibi çalışan bir uygulama. Sade bir arayüze sahip QuickPic, Dropbox, Google Drive gibi bulut hizmetlerine bağlanabiliyor.

Fotoğraflarına tarihe veya klasöre göz atmanız, uygulamanın Lollipop stili temasını değiştirmeniz, fotoğrafları bir sunucuya yedeklemeniz mümkün.


MyRoll Gallery

MyRoll Gallery için Google'ın Fotoğraflar uygulamasının maviye boyanmış sürümü denebilir. İki sekmeden oluşan arayüz, Google'ın uygulamasına oldukça benziyor. Bu yüzden Fotoğraflar uygulamasını sevmiyorsanız, bu uygulama size göre olmayabilir.

Uygulama ile fotoğrafları olaylara, tarihe, saate ve konuma göre organize edebiliyorsunuz. Ancak klasörlere göre gruplandırmak isterseniz, bu şans size verilmemiş.

MyRoll Gallery, bulut depolama hizmetlerini desteklemiyor ancak sosyal ağ yetenekleri sayesinde Facebook albümleri oluşturabilirsiniz. MyRoll, Android Wear cihazlarıyla da entegre oluyor ve fotoğraflara saatinizden bakmanıza ve onları yönetmenize olanak tanıyor.


Cyanogen Gallery ve A+ Gallery

Cyanogen Gallery

Android'deki en popüler custom ROM olan CyanogenMod'un geliştiricisinden gelen Cyanogen Gallery, mağazadan herkes tarafından yüklenebiliyor.

Lollipop'tan çok KitKat'ın arayüzünü andıran Cyanogen Gallery, fotoğrafları tarihe ve albüme göre organize etmenize izin veriyor. Google+, Dropbox, Flickr veya Facebook'taki fotoğraflar arasında çevrimiçi olarak dolaşmanız mümkün.


A+ Gallery

Android ve iOS'un tasarımını en ideal biçimde bir araya getirdiğini iddia eden Cyanogen Gallery, iPhone'daki Fotoğraflar uygulamasına benzerlikler taşıyor. En üstte şu üç sekme yer alıyor: Fotoğraflar, Eşitleme ve Albümler. İlk sekme, fotoğrafları tarihe göre sıralarken son sekme, klasöre göre göz atmanızı sağlıyor. Ortadaki sekme ise fotoğraflarınızı sadece Facebook ile eşitlemeye yarıyor.

A+ Gallery'yi farklı yapan bir özelliği, fotoğraflar arasında renklerine göre dolaşabilmeniz. Sağ üstteki simge, seçiminize en yakın fotoğrafları size sıralıyor. Bu işlev eğlenceli olduğu kadar benzer yerlerde çekilen fotoğrafları bulmanıza yardımcı olabilir.

Haberin Devamı

Resimlerle: Material Design duvar kağıtları!

Kaynak: CHIP Online