Bilim - Teknoloji Android 4.3'ün eli kulağında!
Paylaş
Android 4.3'ün eli kulağında!

Eğer siz de bu telefona sahipseniz, Android 4.3 güncellemesi için heyecanlanmaya başlayabilirsiniz!

HTC'nin gurur kaynağı olan akıllı telefonu HTC One, yakın zamanda Android 4.3'e güncellenecek. Bu bilgi, doğrudan HTC Amerika'nın başkanı Jason Mackenzie'den geliyor. Açıklamayı Twitter üzerinden yapan Mackenzie, güncellemenin HTC One Developer Edition sahiplerine bu hafta ulaşacağını söyledi.

Haberin Devamı

Daha önce Dev Edition sahiplerine güncellemenin eylül ayının sonlarında ulaşacağı söylenmişti ve bu açıklama büyük oranda zaten bildiğimiz bir şeyin doğrulanmasını sağladı.

Ancak Mackenzie bu sefer fazladan bir bilgi vererek Kanadalı HTC One sahiplerinin de bu ayın sonunda güncellemeye ulaşabileceklerini söyledi. Ayrıca HTC One için olan Android 4.3'ün "son Sense tecrübesi" ile geleceği de bildirildiği için, kullanıcılar Android'de bulunan değişimlerin ötesinde bir şeyler bekleyebilirler ama bu farkların ne olacağı henüz belli değil.

Açıklamasına devam eden Mackenzie, HTC'nin güncellemesi için ABD ağ sertifikalarını almaya çalıştıklarını söyledi. Yani Avrupa'daki HTC One'ların ne zaman güncellemeye ulaşacakları henüz belli değil. HTC adına konuşan bir diğer sözcü ise "Yazılım güncellemeleri ile ilgili pek çok değişken söz konusu; özellikle test ve kariyer sertifikalarında... Ancak yakın zamanda güncellemenin size ulaşacağı konusunda rahat olabilirsiniz" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Ayrıca HTC'nin memleketi Tayvan'da güncellemelerin aktif olduğuna dair raporlar bulunmakta. Yani güncelleme hareketi kesinlikle başlamış gözüküyor...

Resimlerle: Android 4.3'ten ekran görüntüleri!

Kaynak: CHIP Online