Bilim - Teknoloji Android için BlackBerry Messenger güncellendi
Paylaş
Android için BlackBerry Messenger güncellendi

Black Berry, mesajlaşma uygulaması Messenger’ı güncelledi. Android platformuna gelen güncelleme yakın zamanda iOS kullanıcılarına da gelecek. Güncellemenin detaylarına ve firmanın son durumu hakkındaki bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz

Efsanevi firmalardan olan BlackBerry, çok zor günler geçirse de hayatına devam ediyor. Halen pek çok kişi tarafından kullanılan mesajlaşma yazılımını güncelleyen firma, yazılıma önemli özellikler eklemiş durumda. BBM 3.3.1.24 sürüm numarasına sahip olan güncelleme ile birlikte, uygulamanın pek çok farklı yerinde değişiklikler yapılmış.

Sesli ve görüntülü arama özelliğinin yeni ikonları, BBM Gruplar için güncellenen grup yönetim sistemi, BBM Me için Discover alanı ve daha pek çok yenilik bu güncelleme ile birlikte Android kullanıcılarına sunulmuş durumda.

GÜNCELLEME İLE GELEN ÖZELLİKLER;

  • BMM Voice ve BBM Video için yeni ikonlar
  • Spam mesajları engelleyecek yeni sistem
  • Android N için hızlı cevaplama
  • BBM Gruplar ve grup yönetiminin chat ekranına alınması
  • BBM Me sekmesiyle birlikte kolaylaşan yönetim
  • Discover sekmesinin gelmesi
Ölmeye yüz tuttuğu yıllardır söylenen ancak halen yeni modeller çıkarmaya devam eden Blackberry, hayatta ne şekilde kalacak henüz bilinmiyor. Ancak firmanın telefon üretmeyi bıraksa da yazılım konusunda çözümler geliştirmesine muhtemel gözüyle bakılıyor.

BLACKBERRY İNDİRİME GİRDİ


Kanadalı cep telefonu üreticisi BlackBerry tarafından geçtiğimiz sene satışa sunulan Priv’de indirime gidildi. Bir zamanların popüler cep telefonu üreticilerinden biri olan BlackBerry, uzun süre sonra geçtiğimiz sene çıkardığı Priv modeliyle sahalara yeniden dönmüştü. BlackBerry Priv, özellikleri itibari ile üst segmente hitap eden bir model olmasının yanı sıra içerdiği fiziksel klavyesiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı

Nokia 6 dünyaya açılıyor

Haberin Devamı