Bilim - Teknoloji Android Wear’lı Movado Connect fiyatı belli oldu
Paylaş
Android Wear’lı Movado Connect fiyatı belli oldu

ABD’li lüks saat üreticisi Movado’nun akıllı saati ilgili yeni bilgiler var. Android Wear’lı Movado Connect fiyatı belli oldu

Şu sıralar düzenlenmekte olan saat fuarı Baselworld 2017‘den yeni haberler gelmeye devam ediyor. Minimalist saat tasarımları ile bilinen lüks saat üreticisi Movado, geçtiğimiz haftalarda Android Wear işletim sistemli akıllı saatini göstereceğini açıklamıştı. Firma cihazın görsellerini ve fiyat bilgisini basına sundu ve AndroidWear’lı Movado Connect fiyatı belli oldu.

TEKNİK BİLGİLERİ PAYLAŞMADI


Baselworld 2017‘de birçok akıllı saat tanıtıldı ancak firmalar giyilebilir cihazlarının sadece temel özelliklerini paylaştı. Çok detaylı bilgi vermekten kaçındılar. Movado da aynı yolu seçti. Firma, saatin görselleri ve fiyatını açıklamasına rağmen satın almak isteyen kullanıcıların ve teknoloji severlerin merak ettiği teknik bilgilerin çoğunu paylaşmadı.

Movado Connect ile ilgili bilinen özelliklere baktığımızda Always on display özelliğine sahip, kristal camlı, köşeden köşeye ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Bu tasarımda kadran ortadan kalkıyor. Cihaz Android Wear 2.0 işletim sistemini kullanıyor. Akıllı saat, iOS ve Android‘le uyumlu geliyor. Movado Connect, diğer akıllı saatlerde olduğu gibi 5 farklı kayış seçeneği sunuyor.

İŞTE AKILLI SAATİN FİYATI


Android Wear’lı Movado Connect fiyatı, 495 dolardan başlayacak. Cihaz bu yılın sonbahar döneminde Amerika ve İngiltere başta olmak üzere bazı ülkelerde satışa çıkacak. Cihazın ülkemize gelip gelmeyeceğiz ise henüz belli değil.

SamsungGalaxy S8 dokunma hassasiyeti videosu sızdırıldı

Haberin Devamı