Kültür - Sanat Angry Birds 2 filmi geliyor!
Paylaş
Angry Birds 2 filmi geliyor!

Angry Birds 2 filmi resmi olarak duyuruldu. Filmin vizyona giriş tarihi, yönetmeni ve yapımcı stüdyosu da belli oldu

Angry Birds, bir dönemin en popüler mobil oyunu konumundaydı. Uzun süre bu başarısını sürdüren yapım, geliştiricisi Rovio’ya hatırı sayılır bir gelir kazandırmıştı. Sürekli çıkan yeni oyunları ile bir seri haline gelen Angry Birds, 2016 yılında kendi filmine de kavuşmuştu.

Firmadan Angry Birds hayranlarını sevindiren haber geldi: Angry Birds 2 filmi resmi olarak duyuruldu.

Thurop Van Orman‘ın yöneteceği Angry Birds 2 filmi, Rovio Entertainment ve Columbia Pictures ortaklığında yapılacak. Animasyon kısmını Sony Pictures Imageworks’un sırtlanacağı projenin dağıtım kısmında ise Sony Pictures yer alacak.

VİZYONA GİRİŞ TARİHİ BELLİ OLDU


Angry Birds 2 filmi, 20 Eylül 2019′da izleyicilerle buluşacak. Filmin çıkış tarihi, ilk AngryBirds oyunun 10. yıldönümüne denk getirilecek. Böylece serinin yıldönümü, yeni film ile taçlanacak.

Columbia Pictures‘in duyurusuyla 2016’nın sonlarından beri dolaşan ikinci filmin geleceği söylentileri de gerçeğe döndü. Serinin ilk filmi yapımcılarına dünya genelinde yaklaşık 350 milyon dolar kazanmıştı. Paranın bir şekilde geldiğini gören firmalar, aslında pek beğenilmeyen yapımın yenisi hazırlamaya karar verdi.

Facebook WhatsApp Yüzünden Ceza Ödeyecek

Haberin Devamı