Mine Ayman Ani bitişlere dikkat!
HABERİ PAYLAŞ

Ani bitişlere dikkat!

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya yeni başlangıçlarla ve yeni kararlarla başlayabiliriz. Sabah saatlerinde tam olarak işlerimize nereden başlayacağımızı bilemeyebiliriz, bu kafa karışıklığı öğleden sonra da devam edebilir ve oldukça duygusal olabiliriz. Özellikle Çarşamba akşamı itibariyle aldığımız kararları uygulamaya geçmemiz daha kolay olacaktır. Birçok önemli gelişme yaşayacağımız bu hafta, beklediğiniz haberlerin gelmesini ve isteklerinizin gerçekleşmesini diliyorum.

14 Ocak Pazartesi, 15 Ocak Salı & 16 Ocak Çarşamba; Ay Balık burcunda olacak, burcu ve yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanlar kendilerini çok daha iyi ifade edebilirler. Duygusal ve romantik bir ruh hali içinde olacağımız için, bu günlerde aşk hayatımızla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz. Yeni bir aşka başlayabilir ya da var olan ilişkimizi güçlendirebiliriz. Yalnız kalmamamız gereken günler olduğu için, yanınızda sizi seven birinin olmasına özen göstermelisiniz. Her zamankinden daha fazla sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz, bu ihtiyacınızı karşılayacak biri yanınızda olabilir. Yaratıcılığın da çok artacağı bu günlerde, özellikle sanatsal alanlarda ilerleme yaşayabilirsiniz. Pazartesi günü Ay ve Neptün arasında gerçekleşen açı hayal dünyasında kaybolmamıza sebep olabilir, gerçekçi olmaya özen göstermeli ve aldatılmalara karşı dikkatli olmalısınız! Çarşamba günü Venüs ve Plüton arasında gerçekleşen açı aşk hayatınızın hareketlenmesine ve tutkunun artmasına sebep olabilir. Aşırı hırs ve kıskançlığa karşı dikkatli olunması gerekebilir, ani bitişlere dikkat!

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.
*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.
*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.
*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.
*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Bu hafta Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri hayatımıza Mor ya da Kırmızı renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

17 Ocak Perşembe & 18 Ocak Cuma; Ay Koç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Koç, Yay ve Aslan olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler. Ay Koç burcundayken yaşama sevincimiz artar ve her konuda daha istekli olabiliriz. Yeni bir işe ya da projeye başlamak için kendimizi hazır hissedebilir, cesurca yeni başlangıçlar yapabiliriz. Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler yaşanabilir ve heyecan veren buluşmalar gerçekleşebilir. Perşembe günü Satürn ve Venüs arasında gerçekleşecek olumlu açı, aşk hayatınızla ilgili ciddi bir gelişme yaşamanıza vesile olabilir. Var olan ilişkiniz ciddileşebilir ya da yalnızsanız ciddi bir ilişkiye ilk adımı atabilirsiniz. Sosyal hayatınızda da büyük hareketlilik olabilir, bir çok organizasyona katılabilirsiniz.

Ay Koç’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı sinirli olma ve kavgacı ruh hali.
*Acele karar verme.
*Tehlikeli konularda fazla cesur olma ve risk alma.
*Sakarlıklara ve kazalara yatkın olma.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günü, hayatımıza mutlaka Kırmızı rengini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Koç’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder