Ekonomi Anı Tur 'Yaza Merhaba' dedi

Anı Tur 'Yaza Merhaba' dedi

Paylaş
Anı Tur 'Yaza Merhaba' dedi

1985 yılında kurulan Anı Tur, 25 metrekarelik bir ofisten Türkiye'nin ilk Tur Operatörlerinden olmanın profesyonelliğiyle bu günlere geldi . “An'lar, güzel Anı'larda hayatın en keyifli parçalarıdır...

Bu önemli gecenin sunuculuğunu Beyaz TV'den Tuğçe Yamankaya yaptı. Anı Tur'un 25 yıllık geçmişindeki ilginç ve bir o kadar da emek dolu hikâyesini anlatan Yamankaya; “Bu öykü, 25 yıl önce 25 metrekarelik köhne bir ofiste baslayıp, bugünlere gelindiğinde 1.500'e yakın satış acentası, 2 bin 500'e ulaşan personel ve milyon dolarlarla telaffuz edilen cirolara ulaşan Anı Tur'un hikâyesidir” dedi.”

Ödül töreni öncesinde bir konuşma yapan Anı Tur'un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal; “25 yıl önce zor şartlar altında kurduğumuz bu şirketimizin, bugün hemen herkesin en güzel ve en keyifli anılarından bir parça oluşturduğunu görmek, benim en büyük tesellimdir. Bu yolculukta birlikte yürüdüğümüz, ki aralarında 17-18 yıldır çalıştıklarımız var, hepsine teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Acenta İlişkileri ve Satış Geliştirme Müdürü Melda Bayrak ile Yönetici Asistanı Nuray Şener'in başarılı organizasyonu sayesinde, gecenin neredeyse sıfır hata ile sonuçlanmasına bir teşekkür de katılan konuklardan alan Anı Tur çalışanları; “Daha nice buluşmalara” diyerek konuklarını ve kendilerini uğurladılar.

Anı Tur'un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal: “25 metrekarelik bir ofisten bin 500'e yakın satış acentesi ve personel sayısı 2 bin 500'lere ulaşan bir kuruma ulaştık. Bu başarıda birlikte yola çıktığımız arkadaşlar dahil, tüm çalışanların emeği vardır” dedi.Türkiye genelinde 400'ün üzerindeki acenteleri ve online rezervasyonuyla misafirlerine birebir rezervasyon imkanı sağlayan Anıtur yönetim kurulu başkanı Veli Çilsal bu gün burada ANI ekibimiz bulunuyor aramızda gelemeyen diğer ekiplerimiz İstanbul'a uzak olan veya işi olupta bizimle olamayanlardır ama ne olursa olsun gönülleri bizimle olduğunu biliyorum dedi. Anı turu bu günlere getirmekte büyük katkısı olan ekibimize teşekkür ediyorum dedi

Haberin Devamı

En iyi satış yapan acenteler olarak belirlenen Belşah, Ves ve Atrium Turizm şirketlerine ödüllerini veren Anı Tur Genel Müdürü Levent Çardaklı:” Anı Tur olarak bugüne kadar kaliteden ödün vermeyi hiç düşünmedik. Başarımızda bu düşüncemizin katkısı vardır. Bundan sonra da politikamız bu yönde devam edecektir. Bize destek olan tüm dostlarımıza, çözüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum” dedi

Bizlerle işbirliği içinde olan Sabah Gazetesi,Cartfinans Ekibi ve SunExpress ekibine teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde 400'ün üzerindeki acenteleri ve online rezervasyonuyla misafirlerine birebir rezervasyon imkanı sağlayan Anı Tur'un Semiramis'te düzenlediği yaza merhaba partisine ANI TUR'UN Kurucusu ve Veli Çilsal ve Yönetin Kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı.

2011 yılı için hedeflerini büyüme olarak açıklayan Anı Tur başarılı acentalara plaketlerini verdi .“En iyi satış yapan acentalar”dan “En fazla uçak bileti satanlar”a... Anı Tur Ödülleri, “En iyi satış yapan acentalar”dan “En fazla uçak bileti satanlar”a kadar geniş bir yelpazeyi kapsadı. Partner banka olarak İş Bankası Maksimum Kart, şube olarak da yine İş Bankası'nın Avcılar Şubesi'nin ödüle layık görüldüğü gecede, medya olarak Sabah Gazetesi partner medya, Star Televizyonu en iyi TV, Alem Dergisi ise en iyi dergi olarak ödüllendirildi.

Haberin Devamı

TÜRSAB BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler Anı tur yaza merhaba partisinde Veli Çilsal'ın 15 yıl ve üstü çalışanları plaket vermek üzere çağırdığında çok duygulandım. Bir firmada iyi günde kötü günde kendini aile içinden biri gibi hissetmek çok önemlidir. Günümüzde ayda bir acenta değiştirenler kendilerine yapıyorlar şirketler yıllarını veren çalışanlarıyla yola devam ediyor gördüğünüz gibi onun için çalıştığınız şirketinizde kalıcı olun diyerek nasihatte bulundu.