Spor Anıl'ın sözleşmesi 4 yıl uzatılmış

Anıl'ın sözleşmesi 4 yıl uzatılmış

Paylaş
Anıl'ın sözleşmesi 4 yıl uzatılmış

Son günlerde Galatasaray'ın en çok konuşulan isimlerinden olan Anıl Dilaver'in, Konya maçı öncesinde takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi

Konyaspor maçının son bölümünde oynadığı futbol ve attığı bir golle Galatasaray seyircisinin yüzünü güldüren, daha şimdiden "yeni Arda" yakıştırmaları yapılan Anıl Dilaver'in, tüm bu mutlu edici gelişmeleri yaşamasından birkaç gün önce takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladığı ortaya çıktı.

TUGAY KERİMOĞLU ISRAR ETTİ

Galatasaray'ın elini çabuk tutmasında en büyük pay, bu oyuncuyu Galatasaray altyapısına kazandıran ve Anıl'ın yeteneğini iyi bilen Tugay Kerimoğlu'na ait. Çünkü yönetim, Anıl Dilaver'in sözleşmesini uzatma kararını, Tugay'dan gelen istek üzerine alımş.

Küçükçekmece'de oynadığı dönemde Galatasaray Genç'e üç gol birden attığı için bu futbolcuyla ilgilenmeye başlayan Tugay, Anıl Dilaver'i Florya'ya getiren isim.

Bu oyuncunun çok komik paralara sarı-kırmızılı ekipte oynadığına dair çıkan iddiaları da yalanlayan Galatasaray yönetimi, genç yeteneğin şu an yılda 200-250 bin TL kazandığını, ayrıca artık Spor Toto Süper Lig'de forma giymeye başladığı için, bu maçlardan ayrıca prim alacağını da söyledi.

Haberin Devamı