Gündem Anıtkabir'de dikkat çeken Özel Harekat görüntüsü

Anıtkabir'de dikkat çeken Özel Harekat görüntüsü

Paylaş
Anıtkabir'de dikkat çeken Özel Harekat görüntüsü

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıl dönümü tüm yurtta kutlanırken ilk resmi tören Anıtkabir'de yapıldı. Devlet erkanını elleri tetikte olan özel harekat polisleri adım adım takip etti....

DAKİKA DAKİKA ANITKABİR'DEKİ 30 AĞUSTOS TÖRENLERİ
10.10:
Devlet erkanının ardından askerler ve halk Atatürk'ün huzuruna çıkıyor.

10.00: Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir Özel Defterini imzaladı: Tüm yokluk ve zorluklara rağmen Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştıran Cumhuriyetimizi payidar kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hain saldırılara, ihanet çetelerini bozguna uğratarak birlik ve beraberlik içerisinde istiklal mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu yıl hayata geçirdiğimiz Osmangazi ve Yavuz Sultan Selim Köprüleri mücadele azmimizin birere tezahürüdür.

09.53. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sona erdi. Heyet şimdi Misakı Milli Kulesi'ne doğru harekete geçti. Erdoğan, Anıkabir Özel Defteri'ni imzalayacak.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ ADIM ADIM DEVLET ERKANINI TAKİP ETTİ

09.53: Anıtkabir'e gelen devlet heyetinin çevresinde özel harekat polisleri de hazır bulundu. Adım adım heyeti takip ettiler... Bu görüntü Anıtkabir'deki törenlerde ilk kez görüldü.
09.52: 15 Temmuz gazileri de Anıtkabir'de hazır bulundu. Devlet erkanının Anıtkabir'e girmesiyle gaziler alkışlarla onları selamladı.
09:47 Devlet erkanı Aslanlı Yol'dan Anıtkabir'e yürüyor..

İLK KEZ BARİYERLER KONULDU, ASKERE KİMLİK KONTROLÜ YAPILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıl kutlamaları birazdan başlayacak. İlk tören Anıtkabir’de olacak. Anıtkabir’de bu yıl çok daha fazla sıkı güvenlik önlemleri alındı. Anıtkabir avlusuna bu yıl ilk kez bariyerler konuldu.Törene katılacak askerlere kimlik kontrolü yapıldı. Zafer Bayramı kutlamaları için resmi programların ilk adresi Anıtkabir olacak.

CHP BÜYÜK YÜRÜYÜŞ DÜZENLEYECEK
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yarın Ankara'da düzenleyeceği ‘Büyük Yürüyüş' ile kutlayacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı yürüyüş saat 18.30'da Kızılay'dan başlayacak ve Anıtkabir'de Ata'nın huzurunda son bulacak.

Kılıçdaroğlu, Anıtkabir girişinde bir konuşma yapacak.

Büyük Yürüyüş'e binlerce partilinin yanı sıra, sendikalar, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarından da geniş katılım olması bekleniyor.